Az Arsenal egy rendkívül fontos hetet zárt az elmúlt héten, hiszen 8 nap leforgása alatt 3 rangadóan kellett részt vennie, otthon fogadták a Liverpoolt, majd Németországba utaztak, ahol a Dortmund volt az ellenfél, végezetül az Old Trafford-ra látogatott a csapat. Az előbbi két mérkőzést megnyerték az ágyúsok, az utóbbit el bukták, de így is elégedett lehet a Wenger-csapat.

Az idei szezonban egyre több szerephez jutó Serge Gnabry is ott volt a Dortmund és a United elleni mérkőzéseken, a fiatal német hatalmas élményként tekint a két mérkőzésre, főleg a szülőhazájában rendezett Bajnokok Ligája összecsapásra, ahol ugyan nem lépett pályára, de már maga az atfoszméra elvarázsolta a játékost.

A 18 éves középpályás szerint Németországban igazán elismerően tekintenek az Arsenal-ra, egy igazi top csapatként vannak elkönyvelve, a múlt hét szerdai győzelem pedig nyilvánvalóan nagyban erősíti ezt az állítást.

Gnabry a manchesteri vereség ellenére sem szomorkodik, szerinte ennek ellenére is remek hetet zártak, jóllehet a második félidőben legalább egy egyenlítő gólt megérdemelt volna a csapat.

Igazán fantasztikus érzés, hogy ott lehettem. Nagyra értékelem azt az estét. Mindenki számára ismerős lehet a Signal Iduna Park, egy csodálatos stadionról beszélünk. Egyszerűen elképesztő, hogy milyen hangulatot teremtenek a szurkolók.
Az Arsenal top csapatnak számít Németorzságban. Remek formában vagyunk, vezetjük hazánk bajnokságát, tehát mindenkinek rajtunk van a szeme, és azt figyelik, hogyan teljesítünk.
A Dortmund második jelenleg a Bundesligában, az elmúlt néhány évben pedig kiemelkedően teljesítenek. Tudtuk, hogy egy nagyon kemény mérkőzés vár majd ránk, de győztünk, s ez a győzelem rendkívülien fontos volt számunkra.
Természetesen csalódottak vagyunk a Manchester United elleni vereséget követően. De úgy gondolom, ennek ellenére is egy remek hetet tudhatunk magunk mögött, lévén három rangadóból kettőt megnyertünk.
A mi szemszögünkből nem igazán nevezhető jó mérkőzésnek a United elleni. A második félidőben ugyan mi irányítottuk a játékot, de nem sikerült gólt szereznünk. Véleményem szerint a fair eredmény az lett volna, ha legalább egy döntetlennel hagyjuk el a pályát, ugyanakkor a második félidei játékunk alapján benne lehetett volna kettő gól is a mi részünkről. Sajnos a végén vereséget szenvedtünk.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (17)

10 éve
Törölt felhasználó
Robin1114! Ha már nyáron lemondtak a pénzről, és inkább Dormundba tartották(ráadásul módosított szerződéssel, amiben a játékos nagyobb fizetést kap), akkor nem hiszem, hogy félévre rá bármi is változtatna a véleményükön.
Egyébként is Lewandoswki januárban már szabadon tárgyalhat bármelyik klubbal, Kloppéknak vajmi kevés beleszólásuk lesz abba, hogy a lengyel hová igazol.
10 éve
Törölt felhasználó
Lewa szerintem mozdithato,Sziszivel annyira megtalaltak az osszhangot hogy elkepzelhetonek tartom a leigazolasat es Kloppek is inkabb nekunk adnak el mint a Bayernnek,de lassan visszater Poldi is csatarba,Walcott is szoval nemlesz itt gond.
10 éve
Törölt felhasználó
Igazából szerintem sincs sok mozdítható csatár a piacon. Szerintem az lenne a legjobb amit szerettünk volna kölcsönözni valakit bár télen erre is igen csekély az esély...
10 éve
Lassan 1 éve van Braziliában, annyi idő alatt azért szépen össze tudja szedni magát.Már körülbelül 1 éve nem volt sérült, szóval a jelek arra utalnak,hogy az izomzata is rendbe jött.
10 éve
Törölt felhasználó
arsenal1220! Patonak rengeteg izomsérülése volt a milánói karrierje folyamán. Az olaszok (Dél-)Amerika kapitányt akartak belőle faragni, csak a játékos szervezete nem úgy reagált gyors növekedésre, ahogy azt szerették volna. Azért igazolt vissza Brazíliába, hogy újra felépítse magát.
Nem tudom milyen szakaszában jár ennek a folyamatnak, de mivel idén tért vissza hazájába, talán még korai lenne újra Európába költöztetni.

Szólj hozzá