A Liverpool elleni derbit követően újabb rangadóval folytatódik az Arsenal programja a Premier Ligában - Arséne Wenger csapatát ezúttal a címvédő Manchester United látja vendégül.

Wenger keretében két kényszerű csere következett be a Dortmund elleni hétközi meccshez képest: Per Mertesacker és Tomas Rosicky vírusos megbetegedés miatt végül nem utaztak Manchesterbe. 

Az előző két hétben ágyéksérüléssel küszködő Mathieu Flamini vállalta a játékos, s ott van az Arsenal kezdőjében.

A kezdő: Szczesny, Sagna, Koscielny, Vermaelen, Gibbs, Arteta, Flamini, Özil, Ramsey, Cazorla, Giroud.

Cserék: Fabianski, Jenkinson, Monreal, Hayden, Gnabry, Wilshere, Bendtner

A Manchester United kezdője: De Gea; Smalling, Vidic, Evans, Evra; Valencia, Jones, Carrick, Kagawa; Rooney, van Persie. Cserék:  Lindegaard, Giggs, Chicharito, Nani, Cleverley, Fellaini, Januzaj.

A mérkőzés 17:10-kor kezdődik, a találkozót DigiSport1 élőben közvetíti.

Jó szurkolást,

Go Gunners!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (169)

10 éve
Törölt felhasználó
Ha az Aston Villa elleni meccs után azt mondják nekem, hogy november 10-én két ponttal fogjuk vezetni a tabellát, nagyot nevettem volna :D Kemény sorozat van a hátunk mögött és szerintem remekül helyt álltunk! Csak így tovább srácok :)
10 éve
Törölt felhasználó
Azért ebben a mai vereségben nagyon nagyban közrejátszott hogy az utolsó három meccsen nagy iram volt, elfáradtak rendesen. Chelsea, Liverpool, Dortmund hármassal nem sűrűn csapnak össze a csapatok egymás után, ehhez most még jött az MU idegenben.
10 éve
Van Persie:" I will never celebrate againt Arsenal!"

Kis szarházi senki, undorító majom...Patkány, azt se tudja hol lett belőle valaki.Hálátlan gyökér!

10 éve
Törölt felhasználó
Jó erőfelmérő volt. Úgy érzem, hogy közel kiegyenlített meccset is láthattunk, amely korántsem annyira negatív, mint amennyire a cikk címéből következtethetnénk.
Jobb benyomást keltettünk, mint az utóbbi néhány évben ugyanitt, de akármilyen formában is érkeztünk ide, valamiért kivétel nélkül elég petyhüdten teljesítettünk, beleértve a mai találkozót is, de azt mindenképp pozitívumként könyvelem el, hogy úgymond "csak egy pontrúgás" választotta el a csapatokat, ahol mellesleg alaposan elaludtunk.
Nem játszottunk alárendelt szerepet, de nem is sikerült kialakítanunk elég tiszta lehetőséget Bendtner kishitű becsúszási kísérletétől eltekintve.
Arra is szemmel láthatóan rávilágított a meccs, hogy mekkora különbséget jelenthet majd például Walcott jelenléte az olyan játékosokkal összehasonlítva, akik a védelmi vonal mögé kerülés helyett lábra szeretik kapni a labdát.
A meccsel kapcsolatban zárszóként még annyit, hogy nagyon örülök Vermaelen mai teljesítményének. Fegyelmezetten, szilárdan futballozott.

A szezonra tekintve csak annyit hangsúlyoznék, hogy azért érdemes egy pillantást vetni a nagyobb csapatok hétvégi eredményeire, hogy láthassuk, akármennyire is csak az eddigi menetrendünknek tudják be az elsőségünket, a kötelező győzelmeket be is kell gyűjteni, amely csak a mostanáig mutatott alázattal lehetséges. Ha ez sikerül, ott leszünk a végelszámolásban.
10 éve
Törölt felhasználó
Nem kell kongatni a vészharangot! Ne vágjatok eret! :D
Gondoljatok bele, eddig mindig nekünk volt szerencsénk. Mi mindig győztünk amikor a riválisok buktak. Most mi szoptunk, de még egy kicsit ebbe is szerencsénk volt mert a Chelsea,City,Spurs mind buktak. Ez a Premier League.
Nyugodjatok meg, még bőven lesz ilyenben részünk.
Most jókor jön a szünet, Walcott, Poldi azért kell.
Előre félek a karácsonyi fordulóktól, mert nagyon vékonyak vagyunk. télen szét kéne nézni a piacon.

Szóval ne keseredjetek el, leszünk még jók. Ez benne van az angol fociban (meg máshol is)
GYYYEEERRÜNNKKK FIIÚÚKK!!
GOO GUNNNERRSS!!

Szólj hozzá