Arséne Wenger továbbra is az Arsenal játékosának tartja Robin van Persie-t annak ellenére, hogy a holland játékos már két szezonja a nagy rivális, Manchester United gárdáját erősíti.

Alex Ferguson nemrégiben megjelent önéletrajzi könyvében kitért a holland játékos leigazolására is. A skót szakember szerint mindent az ő és Arséne Wenger személyes telefonbeszélgetése döntött el, amikor a francia végül bedobta a derekát, s jóváhagyta van Persie transzferét.

Az Arsenal menedzsere azonban máshogyan látja a dolgokat.

Rengeteg beszélgetésem volt van Persie-vel, ahol folyamatosan meggyőződtem arról, hogy el kell őt adnom. De azt gondolom, az átigazolásában annak a holland edzőnek volt szerepe, aki a Manchester Unitednél dolgozott.

- utalt Wenger Rene Meulensteenre, aki 2007 és 2013 között volt a Manchester United első számú csapatának trénere, s Ferguson távozásával ő is elkerült a klubtól, jelenleg az Anzsi menedzsere.

Azt nem tudom megmondani, hogy van Persie megbánta-e az átigazolását, erről őt kellene kérdezniük.

- folytatta Wenger.

Mint ismert, a holland csatár és Moyes kapcsolata állítólagosan közel sem felhőtlen, van Persie elégedetlen a skót menedzser által kialakított új edzéstervvel, ráadásul a hírek szerint Moyes rendszeresen sérülten, fájdalomcsillapító injekciókkal küldi pályára a 30 éves támadót.

Végül nekem kellett eldöntenem, hogy eladom-e tudván azt, hogy rengeteg kritikát fogok érte kapni. De végül így tettem, mert úgy éreztem, ez a jó döntés.
Ugyanakkor még mindig furcsa őt United-mezben játszani. Nekem ő továbbra is az Arsenal játékosa. Nagyon fiatalon igazoltam le őt, és átmentünk néhány kemény időszakon. Nálunk vált világklasszissá is.

- zárta szavait Wenger.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

10 éve
fosfasírt....remélem jól beszopja
10 éve
Törölt felhasználó
Takarodj Judás =D én nem tekintem arsenalosnak
10 éve
Törölt felhasználó
Szóval azért nem vettünk még klasszis pótlást! Még mindig beleszámolja a keretbe! :D De amúgy dögöljön meg Persely.
10 éve
Törölt felhasználó
rohadjon meg az a féreg!
10 éve
Törölt felhasználó
Jó vicc. Ez egy semmirekellő. MU-nak sem megy most, és kapásból elégedetlen, de most már rohadjon meg ott.

Szólj hozzá