A vasárnap folyamán az Arsenal a nagy rivális Manchester United otthonába látogat, ahol egy esetleges győzelemmel hét év után győzhet az Old Traffordon. A mérkőzést természetesen nagy felhajtás kíséri, több játékos, edző, szakértő, szurkoló kifejtette a véleményét a rangadóval kapcsolatban.

Az egyik közülük nem volt más mint Wayne Rooney aki a hét folyamán kissé lekezelő stílusban közölte, hogy szerinte az Arsenal nem fog odaérni a végelszámolásnál májusban. Az angol válogatott játékos véleménye szerint az Arsenal 'kipukkan' a tavaszi hajrában.

Arséne Wenger azonban a mai napon reagált erre a felvetésre.

Pedig az elmúlt időszakokban nagyon erősek voltunk karácsony után.

- kezdve a francia, majd folytatta

A legfontosabb, hogy megmutassuk a bennünk lévő minőséget és a rugalmasságunkat.

- A Unitednél valós lehet a félelem, mivel kedden nem tudták kihasználni az Ashley Young műeséséből megítélt tizenegyest, így csak ikszeltek spanyolországban. Az Arsenal pedig félelmetes formában játszva első angol csapatként nyert a Borussia Dortmund otthnában. A hatpontos mérkőzésen az Arsenal akár 11 pontra növelheti előnyét a riválissal szemben.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

10 éve
Törölt felhasználó
ricsóó! Még mindig a Manchester Unitedről beszélünk -legyenek akármilyen formában- azért nem kutyaütők társasága.
10 éve
Törölt felhasználó
nagy csapás lenne ha nem vernénk meg őket... nem szeretnék az árnyékukba állni..
10 éve
Törölt felhasználó
Walcott már edzett pénteken????
10 éve
Én nem tudom mit ugat a dagi műhajú pukkancs. Biztos csak az irigység beszél belőle. :D
10 éve
Törölt felhasználó
Remélem a fiúk szeme előtt is csak ez lobog,hogy 11 pontra legyen tőlünk az MU na az már fegyvertény lesz mindenki számára a bajnokságban,hogy igen is az Arsenal kész a bajnoki címre,és ne legyen kétsége senkinek sem ebben !!

Szólj hozzá