Az Arsenal pár napon belül már a második rangadóját is kapott gól nélkül hozta le, míg szombaton egy Liverpool elleni magabiztos győzelem, majd szerdán a Dortmund otthonából hozta el a három pontot Arséne Wenger legénysége.

A rangadók azonban még nem érnek véget, vasárnap ugyanis a nagy rivális Manchester Unitedhez látogat az Arsenal. Az Arsenal dolga nehéz lesz ugyanis az elmúlt 9 Old Traffordon lejátszódó mérkőzést kivétel nélkül elvesztette a csapat, ahol 2006-ban tudtak utoljára nyerni.

A United sztárja Wayne Rooney is elmondta a véleményét a hétvégi rangadóról, aki szerint az Arsenal pusztán egy jó periódusban van. Az angol játékos szerint az Arsenal nem fogja megnyerni a ligát.

Nem gondolnám, azonban meg kell várnunk, hogy márciusban hol lesznek a tabellán.

Párszor már volt, hogy februárban és márciusban az első két hely valamelyikén voltak majd visszaestek. Le kell őket szorítani a liga éléről és nekünk kell ott állnunk. Jelenleg nagyon jó formában vannak, azonban készek vagyunk arra, hogy megállítsuk őket.

Nem kell aggódnia senkinek, mivel még csak tíz fordulón vagyunk túl. Egyre jobbak vagyunk és egy vasárnapi győzelemmel nagyon jó pozícióban lennénk.

Nyolc mérkőzés óta veretlenek és magabiztosak vagyunk. Több kapott gól nélküli meccset is ehoztunk, illetve szabadabban is játszunk.

- zárta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (15)

10 éve
Törölt felhasználó
szasza86! Hát... beelőznék a Sotont :p
10 éve
Törölt felhasználó
sosimaster :DDD az hatalmas amit írtál,am ha győznénk az otn már 11 pontra lennének ami óriási lenne,remélem a srácok is így gondolják,a legszebb lenne ha az mut megvernénk már megérdemelnék a szurkolók és a csapat is ,mert van mit törleszteni!
10 éve
jó pozícióban lennének egy győzelemmel??? 7.? az már fasza mencseszterben?:D

Puncit kell fogni abból a csapatból és ennyi...ez a bekötözött fejű meg nyilván tébolyult......ha úgy játszunk ellenünk mint a dortmund+pool meccsen...szar lesz nekik az hótziher:D

Wojo-Sagna-Merte-Kosi-Gibbo-Flamini-Arteta-Ramsey-Özil-Cazorla-Giru...csere: Walci, Gnabry, Rosi, Monreal, Verma...és kész.
10 éve
Törölt felhasználó
Na, ja! Fergievel legalább sikerült az El-kvalifikáció, a "Bl-ágról"! :D :D
10 éve
Ferguson nélkül NAGY 0-ák 🧀

Szólj hozzá