Arséne Wenger a Dortmund elleni meccset megelőző hivatalos UEFA-sajtótájékoztatóján kitért a csapatát illető sérüléskérdésekre is.

A visszatérőkről: Kieran Gibbs kisebb meglepetésre vállalni tudja a meccset. Az angol játékost izomhúzódás gyanújával kellett a Liverpool elleni meccsen lecserélni, de a keddi edzésen már jelen volt, s végül a csapattal utazott Dortmundba is.

Így tett Serge Gnabry is. A fiatal német még a Crystal Palace elleni bajnokin kapott egy rúgást a bokájára, ám azóta a probléma rendbe jött, így ő is a csapattal utazhatott a szülőhazájába.

A Manchester United elleni bajnokira visszatérhet Mathieu Flamini. A franciát két hete szenvedett egy kisebb ágyéksérülést a Crystal Palace elleni meccsen, ami miatt le is kellett cserélni. Ha minden jól akaul, Flamini vállalhatja a meccset a címvédő elleni rangadón.

Wenger kitért még Theo Walcott állapotára is. Az angol játékos hét hét óta először edzhetett a csapattal kedden, ám Wenger szerint még túl korai lenne megkockáztatni a szélső játékát a hétvégi manchesteri derbin. Az azt követő válogatott szüntetet követően azonban már visszatérhet majd Walcott is.

A francia végezetül Jack Wilshere állapotáról osztott meg információt. Az angol játékosra csütörtökön vár egy vizsgálat. Ha azon átmegy, akkor mindenképpen ott lesz a Manchester United ellen készülő keretben. Ha viszont nem, akkor nem csak a vasárnapi derbit, hanem az angol válogatott soron következő két barátságos meccsét is kihagyja majd.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

10 éve
Inkább ne kockáztassunk és játszon Monreal. Ő is nagyon jó, ha balhátvédet játszik. Pont, hogy a balhátvéd poszt az, hogy ha kidől az elsőszámú (Gibbs), akkor is nyugott szívvel a kezdőbe rakhatjuk a cseréjét (Monreal).
10 éve
Törölt felhasználó
ronin! Ááh, Wenger nem érezné magáénak a győzelmet, ha nem a saját filozófiájával nyerné meg a meccset. (:

Ez egy fan által kreált mez, amit Ázsiában legyártottak.
10 éve
Törölt felhasználó
10 éve
Törölt felhasználó
Győzelmet vársz te nem taktikai húzást! :D Persze lehet, hogy az egyik következni fog a másikból.
10 éve
Törölt felhasználó
eriCesc! Bunkerfoci?

Szólj hozzá