Az Arsenal szerdán ismét pályára lép, méghozzá a Dortmund ellen idegenben. A mérkőzés különösen fontos, mivel az előző mérkőzésen az Arsenal hazai pályán kapott ki a német együttestől.

Mint arról már korábban beszámoltunk, Wilshere bokasérülés miatt kimaradt a Liverpool elleni keretből, azonban úgy néz ki, hogy szerdán sem fog pályára lépni. Az angol játékos Manchester United elleni pályáralépését is kétség övezi. Az angol játékos helyét a kezdőben Tomas Rosicky veheti át a szerdai Bajnokok Ligája mérkőzésen.

További kétség, hogy pályára fog-e lépni a válogatott két barátságos mérkőzésén, azonban jelentések szerint Hodgson beszélni fog erről Wengerrel.

Azonban fontos megemlíteni Wilsherével kapcsolatban, hogy a bal bokájával vannak a gondok, tehát nem az a bokája, ami miatt 17 hónapot hagyott ki sérülés miatt.

További rossz hír lehet, hogy a Liverpool ellen megsérülő Keiran Gibbs játéka is kétséges, a helyét Monreal veheti át a kezdőben.

Jó hír azonban, hogy a válogatott mérkőzések után biztosan visszatér a Podolski, Walcott, Sanogo hármas, illetve hétvégén Flamini játékára is számíthat Arséne Wenger.

 

Várható kezdő szerdára: Szczesny,Sagna,Mertesacker,Koscielny,Monreal,Arteta,Ramsey,Rosicky,Özil,Cazorla, Giroud

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

10 éve
Alapvetően a formát tekintve egyik ép játékosunkkal sincs gond. Mindenkit hozza a maga stílusát. Az azonban gond, és ez a szerdai meccsre is az lehet, hogy nincs széljátékunk, mindent középen akarunk erőltetni. Erőnlétileg és gyorsaságban a holnapi meccs igen kemény lesz, már a két évvel ezelőtti németországi meccsünk sem volt piskóta, szóval érdekes lesz. Nem írom le a csapatot, mert az előző szezonban a későbbi győzteseket is le tudtuk verni idegenben. Még mindig sajnálom, hogy adtuk egy pofont a szarnak, hogy otthon nem győztük le őket, így meg futhatunk saját magunk után. Ha nem teljesítünk holnap, igencsak nyomás alatt fogunk játszani mindkét hátralévő meccsünkön.
10 éve
A Pool ellen elég jó volt Rosicky, de előtte...
10 éve
Törölt felhasználó
Igen, Özil imád kimozogni a szélre, ez pedig lehetővé teszi Ramseynek, hogy ő behúzódhasson a kedvenc posztjára. De alapvetően én úgy vettem észre, hogy a cserélgetés ellenére ő volt a legtöbbször jobb oldalt, főleg védekezésnél. Lehet, hogy rosszul emlékszem.
10 éve
Törölt felhasználó
Aron21! 'Papíron' és gyakorlatban középen játszott Ramsey a Napoli ellen. Az, hogy alkalomadtán, pl. az első gólt megelőzően, kikerült szélre, az természetes, tekintve, hogy a középpályánk meg van pakolva kreatív játékosokkal, tehát igazán senkit nem lehet 'bekategorizálni'.
Az egyetlen meccs, ahol tökéletesen látszott, hogy Ramsey a 'szélső', a WBA ellen volt, ott nem is ment neki a játék, Wenger pedig le is cserélte.
10 éve
Törölt felhasználó
Bergkamp92, de jó lenne, ha ilyen egyszerű lenne, de akkor a Dortmund se lett volna tavaly BL-döntős, hidd el. :D

Szólj hozzá