Kulcsfontosságú időszak következik az Arsenal szezonjában, miután másfél héten belül három rangadót is fog játszani a csapat.

Az Arsenal helyzete jelenleg kedvező mind a Premier Ligában, mind a Bajnokok Ligájában, de az igazi erőpróbák csak most következnek: szombaton a második helyezett Liverpool csapatával, jövő szerdán a Dortmunddal, majd a címvédő és egyre inkább formába lendülő Manchester Uniteddel fog megmérkőzni Wenger csapata.

A francia ezzel együtt nem aggódik, sőt, teljes mértékben magabiztos, hogy a csapata jól fogja venni a közelgő akadályokat.

"Természetesen egy fontos és döntő időszaka következik a szezonnak. Ezzel együtt azt gondolom, jól látható rajtam, mennyire magabiztos vagyok azt illetően, hogy jól fogjuk kezelni a helyzetet." - mondta Wenger.

"Én ezeket a meccseket lehetőségként élem meg, hogy bizonyítsuk az erősségeinket. Teljesen biztos vagyok abban, hogy a játékosok készen fognak állni, s meg fogják ragadni ezeket a lehetőségeket."

"A Liverpool ellenihez hasonló meccseken sok minden kiderül majd a csapatról. Én azonban ismerem már ezt a keretet, idén tavasszal volt rá alkalmam látni, mihez kezdünk, amikor a falhoz voltunk szorítva és meg kellett nyernünk minden meccset."

"Január elseje óta az Arsenal több pontot gyűjtött, mint bármelyik más csapat a ligában, szóval tudom, hogy a játékosaink erősek, és tudom, mennyire akarják a sikert."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (32)

10 éve
És mindkettőt a ráadásban. Nem tudom hogy hozták össze. :D
10 éve
Törölt felhasználó
Azért a Sunderland se szarral játszik, ha már az első félidőben összeszedtek két pirosat :D
10 éve
Törölt felhasználó
Kedden játszott a kékek ellen...
10 éve
Törölt felhasználó
Kölcsön adtuk Fabianskit? :)
10 éve
A Soton eddig 3 gólt kapott 9 meccsen. Megrakom mixen vendégre és kapnak egy ilyen gólt. :D

Szólj hozzá