Arsene Wenger megtarotta a szombati összecsapás előtti sajtótájékoztatóját, melyen szokás szeint beszélt a csapat sérültjeinek állpaotáról.

Különösebben meglepő informáicóval nem szolgált a gall mester, ahogyan az várható volt Mathieu Flamini visszatér, ami viszont igazán pozitív hír, hogy Jack Wilshere sérülése nem komoly, s akár ott lehet a Crsystal Palace otthonában, de erről majd csak a kései tesztek fognak dönteni.

További jó hír, hogy nincs új sérült a csapat háza táján, egyedül Mesut Özil játéka lehet kérdéses, hisz a német irányító már a keddi Dortmund elleni Bajnokok Ligája mérkőzésen is betegen játszott, s továbbra sem gyógyult ki telejsen a betegségéből az egykori Werden Bremen-játékos, de ennek ellenére várhatóan utazik a csapattal.

Flamini és Wilshere állaptáról...
"Flamini elérhető. Elővigyázatossági okokból nem szerepeltettem a hétközben. Wilshere-re még egy kései teszt vár, ez fog dönteni a hétvégi játékáról."
A csapat többi játékosáról...
"Mindenki más elérhető a hétvégén."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

10 éve
PL a lényeg meg a BL amennyi jut. De a mai ellenfél padlón van ha megneszelik hogy B Arsenal megy ki nehogy vérszemet kapjanak. Max 2-3 poszton változtatnék. Monreal, Gnabry, Verma ma nálam játszana. A cslzi ellenit meg a sajtótájékoztatón fontos meccsnek tartani de leszarni.....
10 éve
Törölt felhasználó
A bajnokság fontosabb mindennél.Egyértelmű hogy a legerősebb csapatot kell kiküldeni a Palace ellen és a Chelsea ellen játszatni a fakót.
10 éve
Ha Wenger holnap se, rotál akkor nem tudom mikor fog, mert a holnapinál nem lesz könnyebb ellenfelünk a közeljövőben. Én így állnék fel: Szczesny- Jenkinson, Kosci, Verma, Monreal- Arteta, Rosicky- Gnabry, Ramsey, Cazorla- Bendtner. Ha visszatér a Theo, Poldi, Oxi hármas akkor nagyon jól lehet majd cserélgetni a középpályán a játékosokat.
10 éve
Én mindenképpen holnap rotálnék be. Egy Crytal Palace-t elintézik Monrealék is. Legalábbis merem remélni. A Ligakupa meg hiába ligakupa, a cél csakis a quadruple.
10 éve
Törölt felhasználó
Így van, a Chelsea ellen rotálunk majd, ahogy kell, de a Crystal ellen mindenképpen egy Flamini, Ramsey - Rosicky/Wilshere, Özil, Cazorla középpályával állnék ki és szerintem a Papa is ezzel fog.

Szólj hozzá