Az Arsenal legutóbb a PLben a Norwich ellen nyert 4-1-re, míg a Crystal a Fulham ellen kapott ki ugyanilyen arányban. A vereség annyit jelentett a 'Sasoknak', hogy az akkor menedzsert, Ian Hollowayt menesztették a klubtól. A helyét ideiglenesen Keith Millen vette át.

A Palace nagyon gyengén kezdte a szezon, mindössze 1 győzelmük van a 7 vereség mellett és csak 6 gólt rúgtak, de 17-et kaptak. Sorozatban 5 meccse nyeretlenek.

Az Arsenal az Aston Villa elleni zakó után lényegében átgázolt az összes adott ellenfelén. Jelenleg 6 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség az arány, továbbá Wenger csapata vezeti a Premier Leaguet.

Legutóbb a két csapat a bajnokságban 2005-ben találkozott, akkor Wenger fiai 5-1 arányban diadalmaskodtak. Abból a keretből egyedül Flamini az egyetlen olyan ember, aki jelenleg is a klub tagja.

A Crystal Palace legnagyobb erőssége a rögzített helyzetből való játék. Góljaik többségét így szerezték. Támadásaik zömét a jobb oldalon vezetik. Nem tartoznak a liga legszabálytalanabb csapatai közé.

Sérültek:
Arsenal: Diaby, Sanogo, Podolski, Chamberlain, Walcott. Wilshere játéka kétséges
Crystal Palace: McCartney, Hunt, Murray Williams

Várható kezdők:
Arsenal: Szczesny, Sagna, Koscielny, Mertesacker, Gibbs, Flamini, Arteta, Özil, Ramsey, Cazorla, Giroud
Crystal Palace: Speroni, Moxey, Delaney, Mariappa, Ward, Dikgacoi, Jedinak, Campana, Bolasie, Chamakh, Puncheon

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

10 éve
Törölt felhasználó
Előre szólok, hogy előreláthatólag a stream egy másik helyen lesz a mai nap folyamán, remélem beválik majd és itt nem lesznek olyan problémák mint a veetle.com-on... meccs előtt adok majd linket
10 éve
Kár, hogy Wenger ma is a legerősebb kezdőt fogja a pályára küldeni. Majd a Chelsea ellen játszik Vermaelen, Monreal, Gnabry, Ryo és Bendtner, aminek meg is lesz az eredménye.
10 éve
Törölt felhasználó
Az utolsó találkozás. Akkor még Király Gábor testközelből tapasztalta, hogy milyen az Ágyú-dörgés (:
http://www.youtube.com/watch?v=DdvtWuNTp7M
10 éve
Törölt felhasználó
Személy szerint csak azokat pihentetném ma, akik Wenger szavajárásával élve a "vörös zónában" tartózkodnak (Ramsey, Wilshere, Giroud???). Nem egyszer megégettük már magunkat, hogy azzal a mentalitással mentünk neki egy ellenfelünknek, hogy kisebb túlzással élve, de őket talán az ifik is elpáholnák, amely mentalitás mintha a szurkolókra is ráragadt volna.
10 éve
Törölt felhasználó
Ma mindenképpen nyernünk kell, és megerősíteni a vezető pozíciónkat, mert az ezt követő két fordulóban két 6 pontos rangadónk lesz!

Szólj hozzá