Hírek /

Előzetes: Crystal Palace-Arsenal

Az Arsenal legutóbb a PLben a Norwich ellen nyert 4-1-re, míg a Crystal a Fulham ellen kapott ki ugyanilyen arányban. A vereség annyit jelentett a 'Sasoknak', hogy az akkor menedzsert, Ian Hollowayt menesztették a klubtól. A helyét ideiglenesen Keith Millen vette át.

A Palace nagyon gyengén kezdte a szezon, mindössze 1 győzelmük van a 7 vereség mellett és csak 6 gólt rúgtak, de 17-et kaptak. Sorozatban 5 meccse nyeretlenek.

Az Arsenal az Aston Villa elleni zakó után lényegében átgázolt az összes adott ellenfelén. Jelenleg 6 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség az arány, továbbá Wenger csapata vezeti a Premier Leaguet.

Legutóbb a két csapat a bajnokságban 2005-ben találkozott, akkor Wenger fiai 5-1 arányban diadalmaskodtak. Abból a keretből egyedül Flamini az egyetlen olyan ember, aki jelenleg is a klub tagja.

A Crystal Palace legnagyobb erőssége a rögzített helyzetből való játék. Góljaik többségét így szerezték. Támadásaik zömét a jobb oldalon vezetik. Nem tartoznak a liga legszabálytalanabb csapatai közé.

Sérültek:
Arsenal: Diaby, Sanogo, Podolski, Chamberlain, Walcott. Wilshere játéka kétséges
Crystal Palace: McCartney, Hunt, Murray Williams

Várható kezdők:
Arsenal: Szczesny, Sagna, Koscielny, Mertesacker, Gibbs, Flamini, Arteta, Özil, Ramsey, Cazorla, Giroud
Crystal Palace: Speroni, Moxey, Delaney, Mariappa, Ward, Dikgacoi, Jedinak, Campana, Bolasie, Chamakh, Puncheon

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

7 éve
Előre szólok, hogy előreláthatólag a stream egy másik helyen lesz a mai nap folyamán, remélem beválik majd és itt nem lesznek olyan problémák mint a veetle.com-on... meccs előtt adok majd linket
7 éve
Kár, hogy Wenger ma is a legerősebb kezdőt fogja a pályára küldeni. Majd a Chelsea ellen játszik Vermaelen, Monreal, Gnabry, Ryo és Bendtner, aminek meg is lesz az eredménye.
7 éve
Törölt felhasználó
Az utolsó találkozás. Akkor még Király Gábor testközelből tapasztalta, hogy milyen az Ágyú-dörgés (:
http://www.youtube.com/watch?v=DdvtWuNTp7M
7 éve
Törölt felhasználó
Személy szerint csak azokat pihentetném ma, akik Wenger szavajárásával élve a "vörös zónában" tartózkodnak (Ramsey, Wilshere, Giroud???). Nem egyszer megégettük már magunkat, hogy azzal a mentalitással mentünk neki egy ellenfelünknek, hogy kisebb túlzással élve, de őket talán az ifik is elpáholnák, amely mentalitás mintha a szurkolókra is ráragadt volna.
7 éve
Törölt felhasználó
Ma mindenképpen nyernünk kell, és megerősíteni a vezető pozíciónkat, mert az ezt követő két fordulóban két 6 pontos rangadónk lesz!

Szólj hozzá

Legfrissebb Hírek