Jack Wilshere úgy gondolja, hogy az Arsenal a balszerencsének és a Dortmund hatékonyságának köszönhette a keddi vereségét a Bajnokok Ligájában - ezzel együtt az angol fogadkozik, hogy a csapat vissza fog vágni a következő meccsnapon.

"Nehéz mérkőzés volt. A Dortmund egy nagyszerű csapat, remek játékosokkal. Hatékonyak voltak, mind minden német csapat." - mondta Wilshere.

"Jó formában érkeztek hozzánk, s volt néhány kimagasló egyéni játékosteljesítményük is. Hasonlóan játszanak mint mi, gyorsan járatják a labdát."

"Ugyanakkor szerintem mi is jól játszottunk. Időként egészen balszerencsések voltunk, mint például Cazorla lövésénél, s volt még egy pár helyzetünk. Aztán a meccs hajrájában lőttek egy gólt és elkaptak bennünket."

Az Arsenalnak így Németországban kell visszavágnia a vereségért, de Wilshere nem aggódik.

"Voltunk már ott egy pár éve, s akkor is a balszerencsén múlt, hogy nem nyertünk. A Dortmund nagyszerű stadionban játszik, fantasztikus légkörben. Tudjuk, mire kell számítanunk, szóval készen fogunk állni majd arra a meccsre." - tette hozzá Wilshere, akit egy apró sérülés miatt kell lecserélni a keddi meccsen, de elvileg rendben lesz a hétvégére.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

10 éve
Ha hozzuk a jó kis idegenbeli formánkat nem lesz para! :)
10 éve
Törölt felhasználó
így van,de majd javítunk idegenben,nincs nagy gáz.
10 éve
Ide is ideírom. Rendes védekező középpályás nélkül nem megy (Arteta egymaga kevés volt). Amúgy fáradtan játszottunk az elejétől fogva, és a "tavalyi döntős" a második félidő 10 percétől el volt fáradva, még a mi bénázásunk mellett is (egy kontrát végigvittek, amit benyaltunk; ennél többet 45 perc alatt nem csináltak). Egy rendes Arsenal ezt a Dortmundot szétszedi 🧀
10 éve
Törölt felhasználó
A Palace ellen nem rotálnék, fontosabb lesz az a bajnoki, mint a Chelsea elleni COC, még ha az valamennyire presztízsértékű is lesz az ellenfél miatt.

Tegnapi meccshez: Sok helyen sok mindent leírtak már a tegnapi meccsel kapcsolatban. Én személy szerint nem ezt vártam a Dortmundtól, azt gondoltam, hogy hűek maradnak majd a saját játékukhoz, és felvállalják a nyílt sisakos küzdelmet(csak szerettem volna), de nem semmiért Klopp az edző, egy hatékony taktikával rukkolt elő, amihez a mi játékosaink még mankót is nyújtottak egy-egy egyéni hibával, megingással. A meccs képe alapján, és a kialakított helyzetek alapján nem éreztem magunkat gyengébb csapatnak, ebben a meccsben legalább annyira benne volt egy hazai győzelem, mint a vereség.
Bár furcsa lehet ezt pont egy angol csapatról leírni, de fizikálisan kevesek voltunk a németekhez képest, és talán ez lehetett a döntő faktor. Több futás, pontosabb játék kell a BVB ellen ahhoz, hogy sikeresek legyünk a visszavágón.
10 éve
Azért a tavalyi döntősök ellen játszottunk, nem egy norwich ellen! Meg kell tanulnia a csapatnak, hogy olyan hibákat nem követhetünk el ezen a szinten, mint a Dortmund ellen. Csak azokból a meccsekből építkezhetünk, amelyeken az ellenfél legalább azon a szinten van, mint mi. Valljuk be őszintén, hogy a Dortmund csapatszinten egy kicsit tán előrébb is tart, mint mi. Nem volt jó meccsünk, de még így is szépen belejöttünk a játékba - persze a korai gól megfogott -, és úgy tűnt az 60-70. perc között látottakban, hogy mi fogjuk megszerezni a győztes gólt. Tovább kell menni a csapatban még bőven van potenciál, ott lesz a Palace elleni meccs, javítanunk kell, ott már nem fér bele a botlás.

Szólj hozzá