Wengert Walcott sérülése után a Manchester United bajnoki esélyeiről kérdezték, aki szerint kezd tetemes lenni a hátrányuk, azonban még bajnokesélyesek.

A francia szerint ahhoz, hogy egy klub bajnokságot nyerhessen, három dologra van szükség, melyek megvannak a Unitedben.

A Manchester United kiesett-e a bajnoki címért folyó küzdelemből? Természetesen nem, azonban kicsit nagy a különbség. A Manchester még mindig megszerezheti a bajnoki címet, hiszen mi csak két ponttal vezetjük a tabellát.

Ha választani kéne, senki sem azt választaná, hogy 10 pontos hátrányban legyen. Mindenki azt választaná, hogy vezeti a bajnokságot.

A United botlása nem zárja ki őket a PL cím megszerzéséből. Nagy játékosok vannak ott, nagy tapasztalattal bírnak és nagy a klub hagyománya.  Ez a három fontos tényező, hogy valaki bajnokságra esélyes legyen.

- tette hozzá Wenger

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (3)

10 éve
Törölt felhasználó
Nem kell feltétlen leírni az MU-t szerintem és nekünk sem kell már most odaadni az aranyérmet. Nagyon hosszú a szezon és néhány szurkoló már bajnoki címet vár a csapattól. 30 meccs van még, ami nagyon sok, de tény, hogy jelenleg az Arsenal van a legjobb formában, de azért maradjunk a földön :) Majd ha májusban is így állunk akkor lehet bizakodni. Egy kemény hónap áll előttünk
10 éve
Törölt felhasználó
ők idén bajnokok nem lesznek! :D
10 éve
Törölt felhasználó
...Hát, ....végülis Giggs még ott van ;) :p

Szólj hozzá