Mesut Özil, az Arsenal rekordigazolása úgy gondolja, hogy a csapat leginkább azért teljesít jól a bajnokságban, mert megtanultak egymásért játszani.

Az Arsenal jelenleg két pontos előnnyel vezeti a Premier Liga tabelláját a Liverpool és a Chelsea előtt, ráadásul a győzelmek mellett a játékra sem lehet panasz, hiszen Arséne Wenger fiai pazar gólokkal kápráztatják el a szurkolókat.

Nagyon büszke vagyok a csapatra. Személy szerint még van hová fejlődnöm, de elégedett vagyok a játék képével és a csapat teljesítményével. Azt hozzuk a meccseken, amit a menedzserünk szeretne látni tőlünk, s folyamatosan fejlődni tudunk. Újabb három pontot sikerült begyűjtenünk, amivel elégedettek vagyunk.

- mondta Özil.

Aaron Ramsey példája kiváló, miért is vagyunk ennyire formában. Aaron a padról állt be, s már az első pillanattól kezdve fontos labdákat szerzett, s része volt a támadásoknak is. Már a beállása utáni első másodperctől fogva a legjobbját nyújtotta a csapatnak.
Nagy az önbizalmunk. Tudjuk, mit kell tennünk, de persze nem szabad elszállunk ettől. Még nagyon korai szakaszában tartunk a szezonnak, de azt már látjuk, hogy óriási potenciál van a csapatban. Csak élvezzük a játékot, egymásért harcolunk - ezért vagyunk ennyire sikeresek.

A 25 éves játékos hálás az Arsenal szurkolóinak a biztatásért.

Érzemileg óriási élmény volt, libabőrös lettem, amikor a szurkolók a meccs végén az én nevemet skandálták. Nagyon hálás vagyok nekik, folyamatosan biztattak mind engem, mind a csapatot.
Azt gondolom, hogy a meccsen nyújtott teljesítményünkkel tudjuk ezt a támogatást megköszönni nekik. Remélem, hogy a jövőben is hasonlóan fognak bennünket biztatni. Azt garantálni tudom nekik, hogy a jövőben s ilyen attraktív, vonzó támadófocit fognak tőlünk látni.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

11 éve
Törölt felhasználó
Itt megkapta végre azt, ami kijár neki. A világ legjobb irányítója, és itt így is van kezelve. Wenger ott, és úgy játszatja, hogy ki tudja magából hozni azt, amire képes. A szurkolók pedig imádják, és ez még plusz löket neki. Madridban mindenki CR qkiját cu..kázza, és megfeledkeznek az igazi játékosokról. Van egy pár Realos ismerősön, mindegyik azt mondta, hogy sírni tudna ettől a cserétől (Özil out-Bale in). Nekünk viszont az elmúlt 10 év legnagyobb húzása. Nekünk CSAPATUNK van, nem díszmajmaink! Hajráááááááááá Arsenaaaaaaaaaal.
11 éve
Törölt felhasználó
Ennyi papi csak így tovább :DD

Szólj hozzá