Arséne Wenger megerősítette, hogy Mathieu Flamini kihagyja a keddi, Dortmund elleni mérkőzést.

A francia játékos kisebb agyrázkódást szenvedett szombaton, a Norwich elleni mérkőzésen, miután összefejelt Alex Tetty-jel. Flaminit végül kettőslátás miatt elővigyázatosságból lecserélte Arséne Wenger.

A francia már akkor közölte, hogy általában öt nap pihentetésre szorulnak az így járt játékosok, így Flamini kihagyja a Dortmund elleni meccset.

"Flamini állapota jól javul. Ma rendben edzett, de nem fogom játszatni őt kedden, mert tiszteletben kell tartanunk, hogy öt napig az agyrázkódást szenvedett játékosok ne játsszanak." - mondta Wenger.

"Agyrázkódása volt, az orvosok azt tanácsolták, hogy ne kockáztassak a játszatásával, így nem fogok. A hétvégére már rendben lesz."

A francia helyére a keretben várhatóan Serge Gnabry ugrik be - Wenger azonban tervez néhány apró változtatást is.

"Egy kis rotálás minden bizonnyal várható, de minden döntést csak holnap délután fogok meghozni."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (6)

11 éve
Törölt felhasználó
Nyugi! Wenger knows! ;)
11 éve
Törölt felhasználó
Nagyon nincs miből rotálni, Flamini pihenni fog, helyette játszik Rosicky vagy Santi, attól függően, hogy melyikük van jobb állapotban, aztán ennyi. Jacket nem fogja mellőzni, ha beleillik az előre kigondolt taktikájába, mert Ő az egyik legfrissebb,legfittebb játékosunk.
11 éve
Törölt felhasználó
Hogy vennénk már fél vállról a tavalyi BL döntős elleni meccset?:D Nem lesz itt semmilyen rotálás, csak szokásához híven faszkodik az öreg :DD
11 éve
Törölt felhasználó
Hiába vezetjük a csoportot, a kulcs a továbbjutáshoz mindenképp az, hogy hozzuk a hazai meccseket. Nem szabad ezt a meccset sem félvállról venni. Inkább a Palace elleni meccsen pihentetnék néhány játékost. Nem szeretném, ha elszórakoznánk a csoportelsőséget.

Szülinapom alkalmából egy szép győzelmet várok! :)
11 éve
Törölt felhasználó
kapusposzt, vedelem, csatar az marad kerdes csak a kozeppalya:
ott Arteta,Ramsey paros 100% szerintem Ozil is maradek 2 hekyre meg Santi,Jack es Tomas palyazik

Szólj hozzá