Arsene Wenger jó hírekkel tudott szolgálni a sérültekkel kapcsolatban, hisz amellett, hogy nincs maródi a válogatott mérkőzések után, két játékos is visszatérhet a hétvégi keretbe.

További jó hír, hogy Mesut Özilnek nem komoly a térdsérülése, így akár már a Norwich elleni, hétvégi összecsapáson is bevethető lehet, de a Dortmund ellen szinte biztosan elérhető állapotban lesz a német válogatott irányító.

Santi Cazorla felépült a sérüléséből, így minden bizonnyal ott lesz a szombati keretben a spanyol középpályás, a másik visszatérő Bacary Sagna, aki Wenger elmondása szerint 80 %-os állapotban van és teszt dönt majd a hétvégi játékáról.

Yaya Sanogo, Lukas Podolski, Abou Diaby és Oxlade Chamberlain hosszabb távú sérült, míg Theo Walcott két hét múlva, a Liverpool ellen térhet vissza.

Mesut Özil állapotáról...

Rendben van. Kapott egy rúgást a térdére, ami nem egy komoly sérülés, de lesz egy tesztje holnap, hogy elég fitt-e vagy sem a szombati mérkőzésre.


Sagna-ról és Cazorla-ról...

Sagna 80%-os állapotban van, neki is lesz egy tesztje holnap. Cazorla edzett, elérhető, de még nem meccs-fitt. Mind a ketten a keretben lehetnek szombaton ugyanakkor még nem döntöttem arról, hogy valamelyikük is kezdeni fog-e, meglátjuk.


Rosicky-ről és Walcott-ról...

Rosicky elérhető és a keretben lesz. Walcott két hétre a visszatérésről.


Sanogo, Diaby, Podolski, és Chamberlain visszatérésről...

Mindannyiuk visszatérése hosszabb időt vesz igénybe.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (10)

11 éve
Törölt felhasználó
Aron21-hez hasonló kezdőt vizionálók én is, talán Vermaelent vagy Monrealt tenném még be.
11 éve
James

akkor szerintem Wenger csúszna be neki párossal. :D :D
11 éve
Törölt felhasználó
Az hagyján, azt hallottam hogy Diaby is elégedetlenkedik :D
11 éve
Törölt felhasználó
Jelenleg a két legpihentebb emberünk Flamini és Arteta. Ezért gondolom, hogy Wenger mindkettőjüknek bizalmat szavaz. De jobban örülnék annak a verziónak, ahol csak az egyikőjük játszik. Gnabry-t mindenképpen játszatni kell, mert a Norwich biztosan tömörülni fog, szóval meg kell bontani a védelmüket, ebben pedig a fiatal német nagyon jó.
11 éve
Törölt felhasználó
Ahogy azt sejteni lehetett, már Nacho is elégedetlenkedik :SS

Szólj hozzá