Az Arsenal ma ismét a West Brom otthonába látogatott, ahol 1-1 lett a mérkőzés vége.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (97)

10 éve
Törölt felhasználó
Azon én is nagyot néztem, hogy miért Giroudot hozta le a Papa
10 éve
eriCesc! Egyetértek a Giroud/Bendtner dologgal! Máskülönben viszont mindig nem nyerhetünk...
10 éve
Törölt felhasználó
Tudom, hogy nem a mi játékunk, de nem értettem Wenger miért posztra cserélt az utolsó percekben. Bendtner-nek jönni kellett, de Giroud mellé, és nem a helyére, aztán ívelgetni rájuk a labdákat, amivel egyrészt időt spóroltunk volna, mivel gyorsabb, mint a labdakihozatal, másrészt könnyebben zavart kelthettünk volna a WBA kapuja előtt, viszont így még egy nyamvadt szögletet sem sikerült kiharcolni.
A meccs összessége alapján egyébként igazságos eredmény született, az 1 ponttal mi is elégedettek lehetünk(persze nem maradéktalanul), mivel ott maradtunk a táblázat tetején, de az ilyen meccseket be kell húzni a jövőben valahogy, mert szoros a küzdelem, és kihasználatlanul maradt lehetőség a végén visszaüthet.
10 éve
Háát akkor némileg módosul az Özil transzfer hatása: "mióta nálunk játszik nem tudtak megverni minket:D!"
Bíró szar volt az tény de erre fel kell készülni mert akkor is azok voltak velünk amikor nem ment a szekér....most hogy megy még jobban szívat mindenki. Nem kell sehonnan sem felkellni mert nem vagyunk a padlón emberek....meg volt az 1 döntetlen és az 1 vereség a szezonban....a többit nyerjük oszt kész!

Hajrá.......Arsenal! ;)
10 éve
Két kiesőcsapattal fogunk játszani a következő két fordulóban! Muszáj megcsinálunk, mire megkapjuk az első rangadónkat!!!

Szólj hozzá