Arséne Wenger a pénteki sajtótájékoztatóján elárulta, melyek azok a játékosok, akikre sérülés miatt nem számíthat a vasárnapi, West Brom elleni bajnokin.

A menedzser közlése szerint a Napoli elleni meccsen Bacary Sagna szalagjai húzódtak meg. Bár a diagnózis szerint a francia sérülése nem túl komoly, Wenger szerint a jobb hátvéd három hetet hagyhat ki. Sagnát Carl Jenkinson fogja pótolni.

Sagna sérülése nagy érvágás ez nekünk, mert egy sokoldalú védőről van szó. Jól védekezik, jól teljesít a levegőbeli párharcokban és a támadásokat is tudja segíteni.

- mondta Wenger.

Ugyanakkor Jenkinson is remekül kezdte az évet, és egyre inkább belejön a játékba. Biztos vagyok abban, hogy remek játékossá fogja kinőni magát.

- tette hozzá a francia.

Wenger egyúttal azt is megerősítette, hogy Santi Cazorla nem sokkal a jövő heti válogatott meccseket követően térhet majd vissza a pályára. A spanyol lábáról a héten lekerült a védőgipsz, és várhatóan a közelgő hetekben újra elkezdheti a teljes körű edzésmunkálatokat. A vasárnapi meccs azonban túl korai lenne még a számára. Az mindenképpen jó hír lehet, hogy Cazorla nem kerettag a spanyol válogatott soron következő két selejtező-meccsére.

Hasonló helyzetben van Yaya Sanogo is, a francia játékos hátfájdalmakkal bajlódva tért vissza az Arsenalhoz a szeptemberi válogatott meccseket követően. A csatár állapota azonban jól javul.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

10 éve
Törölt felhasználó
Remélem Persely a jövő hét péntekit is kihagyja :)
10 éve
Törölt felhasználó
ozil11, hagyjuk ezt a nem lehet senkinek sem rosszat kívánni szöveget. A traitor bizonyhogy megérdemli, vesződjön csak a sérülésekkel, csak ellenünk legyen egészséges. A pályán kell látnia ahogy kikapnak.
10 éve
Törölt felhasználó
Érzéseim szerint nem lesznek problémák a meccsen, lehet, hogy az első félidőben egy kicsit tapogatózni fogunk, de az is lehet, hogy az elején eldöntjük az első 30 percben a mérkőzést, és az is előfordulhat, hogy bealszunk, elhisszük magunkat és futhatunk az eredmény után, de szerintem mindenképpen meg lesz az a 3 pont :).
OFF: RvP-nek lábujjsérülés(!) miatt valószínűleg ki kell hagyni ezt a mérkőzést is (ne legyen igazam, mert nem szabad senkinek rosszat kívánni, de úgy látszik, újra elkezdődik a sérülési szériája neki is)
10 éve
Én inkább attól tartok hogy egy fáradt nehézkes csapatot fogunk látni akik nehezen pörögnek majd fel...( ne legyen igazam) Az elején kell odafigyelni mert nagyon jönni fognak hazai pályán meg főleg úgy hogy ha egy olyan rajtot tudunk venni mint a Napoli ellen akkor nem lehet baj és a legrosszabb esetben is max döntetlennel végződik a meccs.... Persze bízok a csapatban és hogy meg lesz a 3 pont de ez a West Brom azért nem rossz idén és vigyézni kell velük...Hajrá ARSENAL ;)
10 éve
Törölt felhasználó
Berahino-ra figyelni kell majd, ellenünk is nagyon jól játszott a COC-n, és az Old Trafford-on még rátett egy lapáttal.

Szólj hozzá