Az Arsenal legendás edzőjének Arséne Wengernek a szerződése az idény végén jár le a londoni csapattal.

A francia edző korábban ugyan elmondta, hogy a szezon végén akarja átgondolni a jövőjét, azonban pár nappal ezelőtt nyilatkozott. Wenger akkor elmondta, hogy szíve szerint örökké maradna, de csak addig amíg a legjobb tudását bele tudja adni, hírek szerint Gazidis és Wenger között már elkezdődtek az egyeztetésk.

Az Arsenal elképzelése egy három éves kontaktus lenne, évi nyolc milliós fizetéssel megspékelve a pár hét múlva a hatvannegyedk életévét betöltő szakvezető felé.

Továbbá a hosszabbítás felé hajthatja a vizet a Mesut Özil vezette Arsenal formája, mivel a csapat az elmúlt tíz mérkőzését kiétel nélkül megnyerte.

http://arsenalfan.hu/hirek/2013/09/27/wenger-orokke-szeretne-maradni/

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (7)

11 éve
Törölt felhasználó
Hosszabbították Klopp eltiltását még egy meccsre :) ez nekünk csak jó hír, bár Kloppal, Klopp nélkül hazai pályán nyerni kell :)
11 éve
Törölt felhasználó
Sagna kihagyja a WBA elleni meccset, meg nem megy a válogatottal - ez azért annyira nem rossz helyzet.
11 éve
Törölt felhasználó
Spurs alapból a legkönnyebb csoportban van, azért hozzá hasonló szintű középcsapatok vannak a mezőnyben. És bár a B csapatuk lehet jobb erre a célra, mert összeszokottabb, és talán jobban is akarhatják páran, de későbbiekben, végső sikerhez a B csapat már kevés lesz.

Sagnanak a legjobb, WBA ellen amúgy is pihentetni kellett volna, a válogatottban meg úgyis csak lesérülne. Főleg hogy az összes többi védő egészséges, bár csak Koscielny bevethető alapból RBként is, ami nagy pazarlás lenne, de valahogy Vermát is Monrealt is játszatni kell.
Sőt még ha a Norwich ellen se lesz se lehet gond, a Dortmund ellen már bevethető kell hogy legyen.
Meg aztán a jó kis négyes sorozatra, Chelsea, Pool, Dortmund, MU, akkor fognak itt eldőlni dolgok, mert eddig hiába mi vagyunk az elsők, azért a sorsolás is sokat számított. Ha akkor nem lesz elég bevethető alap játékos, akkor sok pontot, helyezést veszthetünk.
11 éve
Törölt felhasználó
Sagna 3 hét :-S
11 éve
Törölt felhasználó
A sp@rs kiemelkedik az EL mezőnyből. Attól függ ki nyeri, ki mennyire veszi komolyan a sorozatot.

Szólj hozzá