A jövőhéten ismét folytatódnak a Bajnokok Ligája közelmek, ahol az Arsenal a Napolit látja vendégül. Arséne Wenger szerint ha kedden nyernek akkor már a kieséses szakaszban érezhetik magukat.

A csoport másik mérkőzésén a Dortmundhoz látogat a Marseille, de miután az Arsenal győzött Franciaországban, Wenger szerint jó helyzetben vannak.

Egy keddi győzelem esetén megérdemeljük a továbbjutást.

Nem ez lesz a döntő mérkőzés, azonban ez a mérkőzés nagy hatással lesz a továbbjutás szempontjából. Győzelem esetén nagyon pozitív hangulatban várhatnánk a folytatást

- Az Arsenal tegnap győzelmet aratott Walesben, így ismét vezetik a Premier League tabellát, annak ellenére, hogy vereségel kezdték a szezont. Wenger azonban figyelmeztetett mindenkit, hogy a Napoli egy kemény ellenfél.

Az Emirates kupán már játszottunk a Napoli ellen, így tudjuk, hogy egy minőségi csapattal van dolgunk. Azonban ha tovább akarunk jutni, akkor a hazai mérkőzések létfontosságúak lesznek.

- zárta Wenger, aki jó eséllyel pályázik arra, hogy szeptember hónap legjobb menedzser legyen, míg Aaron Ramsey a hónap legjobb játékosa cím legfőbb esélyese.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (20)

11 éve
Törölt felhasználó
Suarez visszatért és két góllal beköszönt :down:
11 éve
Törölt felhasználó
ronin: Dehogyis :D Csak sehol nem hallottam/olvastam róla azért kérdeztem :D
11 éve
Mekkora makker csapat ez a Pool. A Szunderland végigtámadta az 1. félidőt és mégis 0-2. :down:
11 éve
Törölt felhasználó
jaj de várok egy olyan képet vagy információt,hogy cazorla edzésbe állt! édesistenem :DDD
11 éve
Törölt felhasználó
cazorla19! Az "x", ezzel a kerettel(!): kudarc.

Szólj hozzá