web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Továbbra is az Arsenal vezeti a bajnokságot

 • Továbbra is az Arsenal vezeti a bajnokságot

  A tabella élén az Arsenal.

  Hír Információk

 • Dátum: 2019. Sep. 28, 18:01
 • Forrás: .
 • Hozzászólások: 104
 • unknown Szerző:
  unknown


A mai napon a két manchesteri csapat és a Chelsea, Tottenham ikszelésének köszönhetően növelte előnyét az Arsenal a riválisok előtt.

A két gólszerző Gnabry és Ramsey volt.Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(104)

ronin

kacat11! Asszem, hogy a Pool is nagyon jönni fog. oh oh zipper

Sep 29. 17:53

kacat11

En is fecc véleményén vagyok! Mi még jó eredményt nem nagyon értünk el a Swansea ellen, sőt, ha megnézed James hogy kaptunk ki, akkor azt látod, hogy az összes vereségünk oka a walesiek ellen az volt, hogy szétkontráztak minket. Erre Wenger most egy remek taktikával reagált. Átengedtük a helyett nekik és, ha még élesebbek vagyunk, vagyis Giroud még élesebb akkor már az első félidő végén megszerzi a vezetést. Nem attól leszünk bajnokok, hogy mindenkit 4-0-val ahazaküldünk - persze úgy is lehet, csak semmi esély erre a PL-ben - hanem, ha idegenbe nehéz ellenféllel játszunk akkor is hozzuk a 3 pontot. Nem kiabálnék el semmit, de eddig csak rajtunk érezni, hogy bajnoki címre pályázó csapatként játszunk és amin ezt észre lehet venni (már meccs közben is leírtam) , hogy mikor már 2-0 volt, egy percig sem fordult meg a fejembe, hogy elveszítjük a meccset, de az sem, hogy itt hagyjunk 2 pontot. Ez a végtelen magabiztosság, amit a csapat sugároz az most egyedülálló eddig a bajnokságban. Annyit még hozzátennék, hogy igen a meccs vége izgalmas volt, de ott pedig Szczesny szenzációs kimozdulásai a magas labdákra adta meg ezt az érzést.

Sep 29. 17:37

Nasri0220

fecc04!+1

Nagyából ez a kezdő fog hét közben is pályára lépni, esetleg Verma kaphat lehetőséget de én nem bontanám meg a hátsó duót és ott van még Arteta nem tudom milyen állapotban de akár ő is kezdhet. Elvileg a héten vissza tér Rosi és Santi remélem WBA ellen már pályára léphetnek. Gnabry egyre jobb remélem tudja ezt tartani, imádkozzunk hogy ne legyen több hosszútávú sérültünk lassan szivárognak vissza az emberek a sérülésből. Következő 2meccsünk nem vészes olyan szempontból hogy nem a favágás lesz előtérben remélhetőleg és nem szedünk össze több sérültet most a legfontosabb hogy mindenki fitt maradjon és a PL-re koncentráljunk WBA, Norwich, Palace ezen a 3 meccsen jó lenne 9pontot össze szedni de min 7et utána pedig Chelsea ellen hasonló keretet várok megtámogatva még pár játékossal első csapatból mint WBA ellen, utána pedig 2 nagyon fontos PL meccs Pool otthon és MU idegenbe köztük pedig megyünk Németországba.

Sep 29. 12:46

eriCesc

James! A Swansea védekezése nagyon jól szervezett volt, mint ahogy a miénk is, ennek köszönhető, hogy tegnap, főként az első félidőben a pálya középső harmadában folyt a játék, és nem volt olyan látványos a meccs. Az ilyen meccsek általában az első gólig nehezek. Egyetértek Fecc04-el, azt fociztuk amit kellett, a nagy egyéni hibákat viszont ki kellene már valahogy zárni a játékunkból, mert egy-egy rosszabb napon, vagy rangadón visszaüthetnek majd ezek a bakik.

Sep 29. 11:16

bergkampx360

Az Özil témához hozzászólva: tegnap nem ment neki a játék ez tény. Mint ahogy az is, hogy nagyon figyeltek rá. De már csak a jelenlétével megtöri a védők figyelmét, egyszerűen 90 percen keresztül kell rá figyelni (feltéve, hogy pályán van annyit), ami nagyon nehéz. Egy ritmust téveszt a védő és ez elég Özil-nek. Tegnap is volt egy nagyon szép "ritmustalan" lefordulása és ebből egy remek indítása Giorud-nak, aki belebotlott a labdába és oda volt a helyzet.

Arról nem is beszélve, hogy az ő pontrúgásai 1000 veszélyesebbek mint az utóbbi időben bárkié a csapatból.
Szintén volt egy nagyon jó beadása amit Merte melléfejelt most.
A lényeg, hogy Özilben meg van az, ami eddig úgymond hiányzott a csapatból, azaz ha szarul megy neki a játék, akkor is figyelni kell rá, mert tipikusan az a játékos akinek egy villanás is elég egy gyilkos passzhoz vagy akár gólhoz.
A ziccerét nagyon csúnyán elhibázta, látszódott rajta, hogy nem igazán tudta, hogy mit is csináljon és egy nagyon gyenge kapusba emelt laszti lett a vége.

Én szerintem nem voltunk rosszak tegnap este, de kifejezetten jók sem. Azt csináltuk amit a MU szokott, egy nehéz meccsen viszonylag kevés helyzetből két zseniális góllal eldöntöttük a találkozót.
Valahogy a Napoli ellen nem aggódom. Szerintem van olyan jó ez a csapat, hogy ezt a meccset is hozza.

Sep 29. 10:41

zak05

sokmindenkivel ellentétben én úgy érzem h a csapat fáradt, ami meg is láccik a játékon, nem is kell csodálkozni, annyi tétmeccs volt most, hogy csoda az lenne ha mind fittek lennének... örülök h szerényebb teljesítménnyel is nyerünk, de félek mert a tegnapi produkció a napoli ellen sztem kevés lessz!! sajnos naggyon hiányoznak a sérültek... persze amíg a egyfolytában nyerünk addig nem panaszkodok...
ami a legnagyobb pozitívum, hogy a csapaton egyfajta belső nyugalom, magabiztosság láccik, semmi kapkodás... ja és ott a gyilkos öszön, a szerényebb teljesítményü meccseinket is behuzzuk, pont mint a bajnok csapatok!!
GO GO GUNNERS

Sep 29. 10:38

arsenal1220

Gnabry most tényleg jó volt, de a szélen annyira nem megy neki, rendre akkor volt veszélyes mikor középre behúzódott.A gólja pedig nagyon okos volt.Özilt pedig nehogy már fikázzuk, jó pár pontot fog ő még hozni a konyhára.Akárki ellen képes villanni, a játéka a nagycsapatok ellen lesz sorsdöntő.Tegnap azért se ment neki annyira, mert ráállítottak 2 embert, azt figyeltem ,hogy bármerre ment mindig rajta volt két walesi.Idő kell még neki,hogy rendesen beilleszkedjen, bár nekem a tegnapi teljesítménye is tetszett, persze ez messze elmarad a legjobbjától, de egyáltalán nem volt olyan rossz,mint amilyennek a többiek beállítják.

Már várom a Napoli elleni meccset, kiváncsi vagyok mi lesz, ennyi sérülttel nem lesz könnyű az olaszok ellen.

Sep 29. 09:35

ozil11

fecc04 teljesen egyetértek a hozzászólásoddal smile
Én arra vagyok nagyon kíváncsi ,hogy a Napoli milyen játékot fog játszani az Emiratesben, be áll védekezni, vagy támadó szellemben megy ki a pályára...

Sep 29. 09:12

fecc04

James! Nem értek egyet a hozzászólásoddal, de legfőképpen azzal nem, hogy gyengék lettünk volna. Úgy tűnik, hogy ennek a megítélése igencsak relatív, mert én pont arra akartam rávilágítani lentebb, hogy milyen erősek voltunk. Nem lehet minden csapat ellen ugyanazt a sziporkázó játékot hozni, és ahogy te is mondtad, a Swansea (otthon) nem tartozik a könnyű ellenfelek közé. Mi alkalmazkodtunk a helyzethez, és a védekezésre fektettük a nagyobb hangsúlyt, mert tudta a csapat, hogy ha kinyílunk a Swansea ellen, annak jó vége nem lesz. Több, mint egy félidőn át ment az 'óvatos' játék, majd egy gyors ritmus váltás, és 5 perc alatt kivégeztük a Swansea-t! Utána visszaálltunk újra. Mi ez, ha nem jó játék? Nyilván egy 10 emberrel védekező csapat ellen ez a taktika nem működik, de egy hasonlóan támadószellemű ellenféllel (a Marseille ellen ugyanez ez bejött) szemben ennek a tökéletes kivitelezését láttuk.
Azok akik mindig 'jó' játékot várnak az Arsenaltól, sokat fognak csalódni ebben a szezonban.

Sep 29. 08:54

cazorla19

második gólnál wilshere mentalitása nagyon befojásoló tényező volt! ha ő nem csúszik oda és nem szerzi meg a labdát nincs gól! go gunners :D

Sep 29. 08:19

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Nketiah miatt nem kért csatárt Emery

 Nketiah miatt nem kért csatárt Emery Marad a csapatnál a fiatal angol támadó

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Koscielny megtagadta a felkészülést

 Koscielny megtagadta a felkészülést Nem akar Amerikába utazni a francia védő

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook