A mai napon a két manchesteri csapat és a Chelsea, Tottenham ikszelésének köszönhetően növelte előnyét az Arsenal a riválisok előtt.

A két gólszerző Gnabry és Ramsey volt.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (104)

11 éve
Törölt felhasználó
kacat11! Asszem, hogy a Pool is nagyon jönni fog. 8-/ :zip:
11 éve
Törölt felhasználó
En is fecc véleményén vagyok! Mi még jó eredményt nem nagyon értünk el a Swansea ellen, sőt, ha megnézed James hogy kaptunk ki, akkor azt látod, hogy az összes vereségünk oka a walesiek ellen az volt, hogy szétkontráztak minket. Erre Wenger most egy remek taktikával reagált. Átengedtük a helyett nekik és, ha még élesebbek vagyunk, vagyis Giroud még élesebb akkor már az első félidő végén megszerzi a vezetést. Nem attól leszünk bajnokok, hogy mindenkit 4-0-val ahazaküldünk - persze úgy is lehet, csak semmi esély erre a PL-ben - hanem, ha idegenbe nehéz ellenféllel játszunk akkor is hozzuk a 3 pontot. Nem kiabálnék el semmit, de eddig csak rajtunk érezni, hogy bajnoki címre pályázó csapatként játszunk és amin ezt észre lehet venni (már meccs közben is leírtam) , hogy mikor már 2-0 volt, egy percig sem fordult meg a fejembe, hogy elveszítjük a meccset, de az sem, hogy itt hagyjunk 2 pontot. Ez a végtelen magabiztosság, amit a csapat sugároz az most egyedülálló eddig a bajnokságban. Annyit még hozzátennék, hogy igen a meccs vége izgalmas volt, de ott pedig Szczesny szenzációs kimozdulásai a magas labdákra adta meg ezt az érzést.
11 éve
Törölt felhasználó
fecc04!+1

Nagyából ez a kezdő fog hét közben is pályára lépni, esetleg Verma kaphat lehetőséget de én nem bontanám meg a hátsó duót és ott van még Arteta nem tudom milyen állapotban de akár ő is kezdhet. Elvileg a héten vissza tér Rosi és Santi remélem WBA ellen már pályára léphetnek. Gnabry egyre jobb remélem tudja ezt tartani, imádkozzunk hogy ne legyen több hosszútávú sérültünk lassan szivárognak vissza az emberek a sérülésből. Következő 2meccsünk nem vészes olyan szempontból hogy nem a favágás lesz előtérben remélhetőleg és nem szedünk össze több sérültet most a legfontosabb hogy mindenki fitt maradjon és a PL-re koncentráljunk WBA, Norwich, Palace ezen a 3 meccsen jó lenne 9pontot össze szedni de min 7et utána pedig Chelsea ellen hasonló keretet várok megtámogatva még pár játékossal első csapatból mint WBA ellen, utána pedig 2 nagyon fontos PL meccs Pool otthon és MU idegenbe köztük pedig megyünk Németországba.
11 éve
Törölt felhasználó
James! A Swansea védekezése nagyon jól szervezett volt, mint ahogy a miénk is, ennek köszönhető, hogy tegnap, főként az első félidőben a pálya középső harmadában folyt a játék, és nem volt olyan látványos a meccs. Az ilyen meccsek általában az első gólig nehezek. Egyetértek Fecc04-el, azt fociztuk amit kellett, a nagy egyéni hibákat viszont ki kellene már valahogy zárni a játékunkból, mert egy-egy rosszabb napon, vagy rangadón visszaüthetnek majd ezek a bakik.
11 éve
Törölt felhasználó
Az Özil témához hozzászólva: tegnap nem ment neki a játék ez tény. Mint ahogy az is, hogy nagyon figyeltek rá. De már csak a jelenlétével megtöri a védők figyelmét, egyszerűen 90 percen keresztül kell rá figyelni (feltéve, hogy pályán van annyit), ami nagyon nehéz. Egy ritmust téveszt a védő és ez elég Özil-nek. Tegnap is volt egy nagyon szép "ritmustalan" lefordulása és ebből egy remek indítása Giorud-nak, aki belebotlott a labdába és oda volt a helyzet.

Arról nem is beszélve, hogy az ő pontrúgásai 1000 veszélyesebbek mint az utóbbi időben bárkié a csapatból.
Szintén volt egy nagyon jó beadása amit Merte melléfejelt most.
A lényeg, hogy Özilben meg van az, ami eddig úgymond hiányzott a csapatból, azaz ha szarul megy neki a játék, akkor is figyelni kell rá, mert tipikusan az a játékos akinek egy villanás is elég egy gyilkos passzhoz vagy akár gólhoz.
A ziccerét nagyon csúnyán elhibázta, látszódott rajta, hogy nem igazán tudta, hogy mit is csináljon és egy nagyon gyenge kapusba emelt laszti lett a vége.

Én szerintem nem voltunk rosszak tegnap este, de kifejezetten jók sem. Azt csináltuk amit a MU szokott, egy nehéz meccsen viszonylag kevés helyzetből két zseniális góllal eldöntöttük a találkozót.
Valahogy a Napoli ellen nem aggódom. Szerintem van olyan jó ez a csapat, hogy ezt a meccset is hozza.

Szólj hozzá