Arséne Wenger a pénteki sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy még mindig élvezi a futballban rejlő kihívásokat, s hogy örökké szeretne az Arsenalnál maradni.

A közelgő hónapokban egyre égetőbb téma lesz a francia sorsa, miután Wenger szerződése 2014 júniusában lejár az Arsenallal. A nem-hivatalos tárgyalások már idén nyáron elkezdődtek, Wenger azonban inkább kivár a szezon végéig a döntésével.

Wenger - aki október 1-jén a 17. arsenalos évébe lép - az elmúlt napokban támgoatást kapott az Arsenal tulajdonosától, Stan Kroenkétől - az amerikai üzletember szeretné, ha az elkövetkezendő években is a francia irányítaná a klubot.

"Ez a 17 év hosszú idő, meg rövid is. Igazság szerint azt se tudom, hová tűnt az elmúlt 16 esztendő." - mondta Wenger.

"Ennek a munkának egy előnye van: mindig a következő meccset várja az ember. Soha nem kell visszatekinteni - szerintem ez a legfontosabb. Persze, ha az ember hátranéz, látja, hogy milyen következetesség és egyenletesség áll az elmúlt évek munkáiban. Számomra ezért fontos a következő meccsünk."

"Soha nem gondoltam arra, hogy már nincs szükségem erre a munkára. Sőt, még inkább akarom. A futballban van egy másik jó dolog: a kiszámíthatatlanság. A következő meccs mindig a felfedezésről és az új kalandokról szól, erre kell készülnünk. Minden más csak körítés."

"Az a lényeg, hogy az ember érezze, hogy el tudja végezni a rábízott munkát. Nagyon hálás vagyok a klubnak, hiszen az elmúlt 17 évben minden jó és kevésbé jó időszakkor támogattak, és mindig szabad kezet adtak abban, hogy úgy végezzem el a munkát, ahogyan én szeretném."

"Az hogy itt vagyok csak amiatt lehetséges, mert mindig támogatást kaptam a klubon belülről."

"Nagyon sok más csapat ajánlatait utasítottam már el azért, mert értékelem azt, amit itt kapok. Ezen a téren ez a klub mindig is különleges volt. Tudni kell, hogy az ember mit akar, továbbá mindig is értékeltem a klub minőségét."

Wenger azt azért hozzátette, hogy ő maga sem gondolta volna, hogy a 17-ik esztendőt kezdheti meg az Arsenalnál, de szíve szerint örökké maradna az Ágyúsoknál.

"Soha nem gondoltam arra, hogy ilyen sokáig itt leszek. Úgy állok hozzá a dolgokhoz, hogy örökké maradok, persze mindig is tudtam, hogy bármelyik nap véget érhet. Így állok hozzá."

"Őszintén, szeretnék örökké itt maradni, mert akkor halhatatlan lennék! De persze nem vagyok bolond. Addig szeretném ezt csinálni, amíg a legjobb tudásomat bele tudom tenni a munkámba, mert természetesen imádom ezt a klubot."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (42)

11 éve
Törölt felhasználó
Ezt a Berahinot el kell hozni a télen, 3 meccsen 5 gól, mozgékony, technikás, kapura veszélyes, és csak 20 éves, biztos nem lenne 40M mint Suarez, de az eredmény lehet ugyanaz.
11 éve
Törölt felhasználó
legjobb eredmények,ezt könyörtelenül ki kell használni!!
11 éve
Törölt felhasználó
AV 3-2 MC
MU 1-2 WBA
TÖKÉLETES !!!
11 éve
Törölt felhasználó
Na a nagy MÚ drukkerek eddig bíztak mojszban:D már mindenhol mindennek elhordják...:D ezek aztán rendesek
11 éve
Törölt felhasználó
Kikapásra áll a City és a MU, bakker húzzuk be ezt a hétvégét, :DDDD ennél jobban már nem lehet :D

Szólj hozzá