Mint arról már korábban beszámoltunk, Dennis Bergkampnak új önéletrajzi könyve jelenik meg, ami egyenlőre nem lesz elérhető Magyarországon.

Az előző napokban az igazolásáról osztott meg pár szót, ám most az egyik legismertebb dolgát osztotta meg: a repüléstől való félelmét melynek nagy hatással volt a karrierjére. http://arsenalfan.hu/hirek/2013/09/24/bergkamp-nem-hittem-el-amikor-meglattam-a-nevem-a-teletexben/

A repüléstől való félelem egy mérkőzésen jelentkezett elsőként. Borzasztó érzést éreztem, roppant ideges voltam, amikor elegem lett és eldöntöttem: Nem ülök többé repülőgépre.

Ez annyira rossz volt, mert mérkőzések közben sokszor az eget szemléltem, néha többet néztem fel mint amennyit a pályát figyeltem volna. Néha a mérkőzések közben a hazaúttal voltam elfoglalva, mely maga volt a pokol.

Utána egyszerűen nem ültem többet repülőgépre. Soha.

- zárta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

11 éve
jó lenne ha megjelenne...tuti elolvasnám!
off: ha már könyv és foci A beépített huligán nem rég jelent meg....egész jó könyv. Bár még az elején járok de érdekes látni mi volt a 80as években angolhonban ha fociról van szó.......nem a Nick Hornby féle elmesélés a szemléletmód:D
11 éve
Annyit kell róla tudni, hogy volt a 80-as években egy repülőgép-szerencsétlenség, ami több tíz holland sportember halálát okozta. Emiatt nem ült többet Bergkamp repülőn.

Szólj hozzá