Arséne Wenger megerősítette, hogy Theo Walcott hasizom-sérülése súlyosabb, mint amilyennek először látszott, így az angol játékos hosszabb időre dőlt ki a vártnál.

Az angol szélsőt az utolsó pillanatban húzták ki a Stoke elleni kezdőcsapatból, miután Walcott hasfájdalmak miatt nem tudta vállalni a játékot. Wenger akkor még bizakodó volt, hogy a probléma napokon belül elmúlik majd, ám most kiderült: a sérülést csak műtét útján lehet helyre hozni.

"Theo egy pár hétig nem lesz bevethető. A hátsó hasfalán keletkezett egy sérülés. Nem sérvről van szó, csak egy kisebb sérülésről a hasában." - mondta Wenger.

"Lesz egy kisebb beavatkozása Németországban, de ez nem tűnik túl komolynak, utána rögtön elkezdheti a rehabilitációt. Örülünk, hogy ilyen gyorsan el lesz rendezve ez a dolog, így nem kell majd sok Arsenal-meccset kihagynia."

"Ezzel együtt nem lesz ott az angol válogatott soron következő két meccsén." - mondta Wenger.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

11 éve
Törölt felhasználó
Nagyon remélem, hogy Ramsey nem fog szélsőt játszani. Akkor már Rosicky (ha addigra felépül) és Wilshere legyen a két szélsőnk, ha a papa nem akarja Gnabryt vagy Ryot bedobni.
11 éve
Törölt felhasználó
Gyakorlatilag az összes szélsőnk sérült. Gnabry-nak és Ryo-nak itt a lehetőség a bizonyításra. Bár a Napoli ellen valószínűbbnek tartom, hogy Ramsey kihúzódik szélre, középen pedig Arteta veszi át a helyét.

Szólj hozzá