A szerdai West Bromwich elleni ligakupa találkozó előtt tartott sajtótájékoztatón Wenger beszélt a sérültek állapotáról, s nem szolgált túl jó hírekkel.

Walcott sérülése végül nem pár napot vesz igénybe, hanem pár hetet, mivel egy kisebb operáción kell átesnie az angol válogatott szélsőnek.

Egyedüli pozitívum, hogy Rosicky jövő hét hétfőtől ismét a csapattal edzhet, s visszatérhet a cseh középpályás, akire nagy szüksége lesz a csapatnak.

Alex-Oxlade Chamberlain további másfél hónapot kényszerül kihagyni, de Podolski hamarosan visszatérhet sérüléséből.

Tomas Rosicky-ről...

Rosicky lesz az első visszatérő a sérültek közül, de még nem ezen a héten. Ezen hét vasárnapján vagy jövő hét hétfőn kezdi meg a munkát a csapattal.


A hosszú távú sérültekről (Diaby, Podolski, Chamberlain)...

Jól halad a felépülésük, de még nincsenek közel a visszatéréshez. Az első visszatérő közülük Podolski lehet. Chamberlain további másfél hónapot kényszerül kihagyni.


Fabianski-ról...

Fabianski rendben lesz a holnapi mérkőzésre. Az orrával voltak gondok, de ott lesz a keretben Viviano-val együtt.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

11 éve
Törölt felhasználó
Sajnos az elkövetkező bő egy hónapot egyszerűen túl kell élni a lehető legkevesebb vesztett ponttal vereség nélkül.Én is egyetértek azzal,hogy szélső nélkül játszunk egy masszív Flamini-Arteta-Ramsey tengellyel,és kontrákkal operálni majd labdát tartani,még így is elég erős keretet tudunk kiállítani,tehát nincs félnivalónk senki ellen!!
11 éve
Törölt felhasználó
Kövezzetek meg de én akkor szélső nélkül állnék ki.Amolyan 4-3-2-1 felállásban és akkor Arteta visszatérhetne melléjük Ramsey és Flamo előtte Wilshere és Özil elöl meg Giroud. Azért még Gnabry meg Ryo majd egy Swansea meg egy Napoli ellen még nem éppen az a szint. De ez az én véleményem :)

Szólj hozzá