“Madridból egy szerződéssel rendelkező játékos csak úgy távozhat, ha ő akar. Megkérdeztük az edzői stábot, és azt mondták, hogy Özil kérésének megfelelően távozhat. Alapvető dolog Madridban, hogy meg kell birkózni a nyomással. Tudok adni egy hosszú listát azokról, akik azért mentek el, mert nem tudtak megbirkózni vele”

 

Az idei átigazolási időszak legnagyobb durranása minden kétséget kizárva, Mesut Özil átigazolása volt. A transzfert a madridi szurkolók bírták a legkevésbé, nagy felháborodást váltott ki.

A Real Madrid elnöke Flonrentino Perez már korábban is kijelentette, hogy Özilt a rossz hozzáállása miatt adták el, azonban a mai napon ismét Özilnek esett. Perez ismét bírálta Özil hozzáállását.

A Madridban nagy a nyomás, mellyel Özil ne tudott megbírkózni. Van egy hosszú listán azokról, akik pont ezért mentek el.

Azonban Wenger a mai sajtótájékoztatón reagált a kijelentésre és megvédte Özilt, aki két nap múlva bemutakozhat hazai pályán is a Stoke City ellen.

Nem így van. Mesut 24 éves aki már több mint 50 alkalommal lépett pályára a válogatottban, ahol mindig nagy a nyomás. A Madriddal meg is nyerte a bajnokságot, ahol szintén nagy a nyomás.

Özilt jól fogadták a szurklóink, azonban azt hiszem, hogy még fizikailag nincs teljesen rendben. Összességben nagyon örülök, hogy a csapatonban tudhatom. Azonban még egy kis időt kell adni neki, hogy fizikailag felvegye a Premier League ritmusát, akkor jobb lesz.

- zárta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

11 éve
Törölt felhasználó
11 éve
Törölt felhasználó
kacat11! Nem kell sokáig várni, a hírek szerint Bendtner visszatér a hétközi WBA elleni COC meccsen.
11 éve
Törölt felhasználó
Amúgy én is várom vissza Bendtnert :D 🧀
Én nem tudom ki felelős az Arsenalnál a marketingért, bár Wenger nyilatkozatai is benne vannak, de a merő utálatból visszahozta oda Bentdnert, hogy várja a szurkolók nagy része. Persze ez a csatárínségnek is köszönhető. :-S :D
11 éve
Törölt felhasználó
Bendtner óriási király 🧀 Már várom a visszatérését.
11 éve
Törölt felhasználó
eriCesc! Ezen a képen kifeszültem :D :D :D Bendtner mint valami dzsigoló :D

Komolyra fordítva a szót, így egyben látva mindenkit, elfelejtve azt, hogy mennyi sérültünk van jelenleg is: egy NAGYON ERŐS ARSENALT látunk a képen!

Szólj hozzá