Arséne Wenger úgy gondolja, hogy az előző szezon utolsó négy hónapja bírt kulcsfontossággal Aaron Ramsey formáját illetően, s hogy ennek köszönhető az, hogy a walesi játékos azóta sziporkázó teljesítményt nyújt a pályán.

Az már az előző idény utolsó meccsein is látható volt, hogy egy teljesen kicserélt Ramsey játszik a páyán, a fiatal játékos azóta meg megtáltosdott, s ebben a szezonban már hat gólt is szerzett.

"Hosszú időbe telt, mire teljesen túllendült a sérülésén. Korábban egy kicsit félt odatenni magát a párharcokba, az ütközetekbe." - mondta Wenger.

"Az előző szezon utolsó három-négy hónapjában azonban már jeleket mutatott arra, hogy kezd visszatérni. Annak az idénynek a közepén a legtöbb szurkoló türelmetlen volt vele kapcsolatban, de végül megállta a helyét."

"Azt gondolom, hogy ha valaki átmegy egy ilyen teszten, mentálisan csak erősebb lesz. Ez mindenképpen nagy erőpróba volt, hiszen a mi világunkban előfordulhat, hogy az emberek inkább utálnak, mintsem elismerik a teljesítményt. De Aaron kiállta a próbát, s ez még erősebbé tette."

"Nagyszerű elánnal harcol, óriási elhivattottság és küzdőszellemmel. Mindig is jobb akart lenni. Azt mindig is tudtam, hogy képes lesz gólokat szerezni, ha fejlődik a technikája. A tizenhatosnál mindig is jó volt a helyezkedése."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (0)

Szólj hozzá