Arsene Wenger egészen jó hírekkel a mai sajtótájékoztatóján, hisz amellett, hogy nincs sérült a Marseille elleni mérkőzés után, az is megerősítést nyert, hogy a csapat spanyol középpályása, Mikel Arteta felépült, s akár már a hétvégi, Stoke elleni bajnokira is visszatérhet.

További hír, hogy Cazorla lesz várhatóan a legközelebbi visszatérő, három héten belül újra elérhető lesz Wenger számára, a többi sérültről viszont nincs hír, de nem megerősített hírek szerint október vége fele többen visszatérhetnek.

A legfrissebb hírek a Marseille elleni mérkőzés után...

Egészen pozitív híreink vannak. Mikel Arteta ma visszatért a teljes körű edzésekhez, és a keretben lehet vasárnap.


Arteta visszatérése nagy lendületet ad a csapat számára...

Természetesen, mivelhogy jelenleg egy kissé szűkösen vagyunk a középpályán és elől.

 

Ki lehet a következő visszatérő...

Azt gondolom, hogy a következő visszatérő Cazrola lesz. Nehéz felméri ezt jelenleg, de talán 3 héten belül újra elérhető lesz.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

11 éve
Törölt felhasználó
Ejj de jo lenne ha a cselszki is x elne a fulham ellen..
11 éve
Törölt felhasználó
jobb lenne ha a city nyerne,mert azok hajlamosabbak hullámzó teljesítményre mint a united,és akkor akár a united hullámvölgybe is kerülne ha kikapna.Viszont ha nyerne,az megnövelhetné az önbizalmukat ami nem lenne jó. A cityt amúgy is simán vertük a nyáron :DD
11 éve
Törölt felhasználó
Holnap nagyon fontos meccsunk lessz. Ha nyerunk leszakadunk az mu city tol mert az orszagos X lessz :-) arteta remelem alkalmass lessz a jatekra.go gunners. A liveepool is kiszophatna cautinho serult
11 éve
Törölt felhasználó
Rosicky??
11 éve
Törölt felhasználó
Artetanak örülök nagyon. Jó lenne ha Cazorlanak sikerülni hamarabb visszatérni. Nagy szükség van rá.

Szólj hozzá