Mikel Arteta az Arsenal középpályása roppant elégedetten nyilatkozott az angol sajtónak Mesut Özil leigazolásáról. A spanyol játékos szerint Özil leigazolása jelentheti a különbséget egy-egy mérkőzésen.

A német játékos a mai nap során még egy késői teszt elé néz, hogy alkalmas-e a játékra. Azonban valószínűleg a kezdőben kap helyet Özil.

Az Özil féle játékosok félelmet keltenek az ellenfélben, ha pedig az ellenfél fél akkor nagyobb eséllyel győzünk a mérkőzésen.

Nagy örömömre szolgál, hogy megvan Mesut Özil. Az a fajta játékos, aki bármelyik pillanatban a különbséget teheti egy mérkőzés során. Mellette bárki szívesen játszana.

Számomra Mesut egy világklasszis játékos, Cristiano után a legjobb Real Madrid játékos volt. Úgy látom, hogy az Arsenal szurkolók nagyon örülnek neki.

- zárta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (14)

11 éve
Törölt felhasználó
góólllllllllllllllllllllll Mesut passz Giroud gól fuck yeaHHHHHHH
11 éve
Jonathan Moss az új Howard Webb.
11 éve
Törölt felhasználó
de hogy a MÚ drukkerek mostis hogy sírnak:D nemtudom most mit magyaráznak...teljesen egyértelmű hogyha szabálytalan is volt (egyébként semmi nem történt) azis kívül...dehát ottvan SAF a lelátón...:) nemlehet véletlen :D
11 éve
Vicc ez a MU. :D
11 éve
Törölt felhasználó
Gnabry-t tegyük be! :)

Szólj hozzá