Laurent Koscielny az Arsenal védője a minap a csapat védelmének javulását dicsérte. A francia válogatott védő bevallotta, próbál sokat beszélni a pályán, hogy egyrészt a védelem egyik vezére legyen, másrészt kiküszöbölje a csapat a legnagyobb hiányosságát: a kommunikációt.

Koscielny dicsérte a csapatot.

Igyekszem többet beszélni a pályán.

A védelem egyik nagy hibája a kommunikáció hiánya, dolgozunk rajta. Mostanában elég egy szót szólni a pályán és megoldódnak a problémák.

Ebben az évben sokkal nagyobb a nyugalom a csapatban, angolul kommunikálunk a védelemben.

- mondta Koscielny, utalva arra, hogy lengyel-francia-német-angol-belga-spanyol nemzetiségűek alkotják a védelmet.

A rangadókon újra és újra többet tanulunk, egyre több tapasztalatot szerzünk. Néha nyílván hibázunk, mert rosszul helyezkedünk, rosszul mérjük fel a távolságot, de ez ritkán fordul elő a mérkőzéseken.

Úgy érzem, hogy a saját játékom számos területen javult. Jobban bízom a saját képességeimben, egyre nehezebb ellenfelek ellen tudom felvenni a ritmust. Azonban az agresszió is hiányzik a játékomból, de a fizikai erőterén sokat fejlődtem. Egyre jobb a sebességem, a labdakezelésem, a fejeléseim, türelmesebb vagyok. Viszont soha nincs garantál helyem, mivel a csapatban nagyon jó játékosok vannak.

- zárta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

11 éve
Törölt felhasználó
Jaja gecci sokat fejlődött nagyon csipázom a srácot :D
11 éve
Világ egyik legjobb védője! :) Szerintem lehet mondani már,hogy klasszis játékos!
11 éve
Törölt felhasználó
Vermaelen felkötheti a gatyát!Kellemes gondok...
11 éve
Törölt felhasználó
Nem nagyon tudok olyan védőt mondani a Premier League mezőnyét tekintve, aki jobb lenne a formában lévő Koscielny-től! Klasszis!
11 éve
Törölt felhasználó
Koscielny az egyik legjobb középső védő !!!!!! remélem nem fogja semmi hátráltatni egy jó ideig !

Szólj hozzá