web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Ibrahimovic őszintén beszélt az Arsenalról

 • Ibrahimovic őszintén beszélt az Arsenalról

  Ibrahimovic a gyermekkoráról és az Arsenalról mesélt.

  Hír Információk

 • Dátum: 2019. Sep. 12, 10:47
 • Forrás: bbc
 • Hozzászólások: 5
 • unknown Szerző:
  unknown


A PSG játékosának Zlatan Ibrahimovic nevének hallatán sokan egy beképzelt, arrogáns emberre gondolnak, azonban szerinte nem így van.

A svéd támadó egy nagyinterjúban mesélt a gyermekkoráról és az Arsenalnál töltött pár napjáról.

Olvastam egy időben, hogy az emberek szerint arrogáns vagyok. Szerintük egy beképzelt, rossz karrakter vagyok. De amikor találkozok velük mindig azt mondják: ’félreismertelek, ez a kép tényleg nem igaz’. Ahonnan én jövök, előbb mindig meg kell ismerni az embert, utána alkotni róla véleményt. 

Mindig szeretek boldoggá tenni másokat. Mindig úgy éreztem magam jól egy csapatnál, ha tudom, hogy a csapattársaim és a szurkolók is boldogok.

Igaz, hogy nehéz téged kezelni?

Nem, ezt valaki elterjesztette rólam. Ha beszélsz a régi edzőimmel, mindenki azt mondaná, hogy csak Guardiolával volt problémám. 

A 31 éves támadó nehéz körülmények között, egy nyomornegyedben nőtt fel, anyja egy szigorú horvát, az apja pedig egy bosnyák alkoholista volt. Zlatan nevetve mesélte a gyermekkori sztorijait.

Amikor szükségünk volt valamire mindig mentünk lopni a boltba. Akkoriban kialakult egy különleges kapcsolat a motorokkal.

Egy nap elloptuk a postás motorját. Ha-ha, ez egy nagy motor volt, egy katona motor. Azonban másnap rögtön lebuktunk az edző előtt, mivel azzal a motorral mentünk edzésre. Elég jól vette, nevetett rajtunk, pedig ki is rúghatott volna minket.

Ibrahomovic ezután az Arsenalos időkre tért át. A csatár felidézte a 19 éves korában lezajló eseményeket.

Megkaptam a lehetőséget és kimentem az Arsenal edzőközpontjába.

Kívülről figyeltem az eseményeket, láttam Vieirát, Henryt és Bergkampot. Igazán félelmetes dolog volt, rögtön találkozni akartam Arséne Wengerrel.

Mielőtt bementem az irodájába féltem, úgy éreztem magam mint egy kisfiú. Amikor megláttam Wenger tekintetét mégjobban megborzongtam. Ő az a fajta edző aki szereti elkészíteni a játékosok pszichológiai profilját, hogy érzelmileg miképpen viselkedik. Ez minden nagy edzőre jellemző, de én az elején csendben voltam.

Csendben ültem az irodájában, nem mertem megszólalni. Azonban egy idő után kis híján kiselvesztettem a türelmemet, mert Wenger folyton engem nézett. Miközben nézett, sokszor felállt és kinézett az ablakon, azonban akkoris engem figyelt, egész idő alatt.

A nagy csönd után megszólalt, hogy 'résztvehetsz egy próbajátékon'. Ezután rögtön mondtam neki, hogy akkor adj nekem egy pár cipőt és egy próbát kérek, most rögtön megteszem. Majd az akkori sportigazgató Hasse Borg félbeszakított és mondta ' állj, állj, ez nem így működik '. Ezt megértettem és gondolkodtam, hogy mondjam e nekik: 'kellek vagy sem'

A próbajáték során kihagytam egy nagy helyzetet mi után így szólt Borg: ' Sajnáljuk, de Mr. Wengert nem érdekled ' - tudtam, hogy ez volt a helyes döntés, mégis...

Ha akkor leigazol az Arsenal, a karrierem máshogy alakult volna. Talán félreértés történt Wengerrel, mert az angolom nem volt a legjobb.

- zártaKapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(5)

kacat11

Biztos, hogy nem egy kihagyott helyzet miatt nem lett szerződés.

Sep 13. 19:37

ericsson (Törölt felhasználó)

arsenal1220, elég megnézni a sajtótájékoztatót, ott végig röhögtek Wengerrel. Bár inkább csak a többiekkel nevetett, mert egy szót sem ért angolul, ott fordítottak neki :D

Sep 12. 16:40

Jimcer

Hát akkor elég gyorsan pörögtek az események lesokkolták őt rendesen a dolgok és én azt inkább a fáradtság rovására írnám :D De ja az edzésen boldognak tűnik.

Sep 12. 16:28

Unknown (Törölt felhasználó)

Januárban komolyan mondom elhoznám! :D Egy 20-25 milliót simán megérne és ahogy fecc mondja, még bőven benne van 3-4 jó szezon, ő az a típus akit kiszolgálni se kell ,egyedül megteremti magának a helyzetet,ha úgy adódik.Mi lenne,ha Cazorla,Özil osztogatna neki? :D Csak az a baj,hogy BLben nem játszhatna.

Akik izgultak Özil bemutatkozó nyilatkozata miatt,hogy miért nem olyan boldog, azok most láthatják,hogy edzésen fülig ér a szája.:D

Amúgy elé nagy szégyen ha igaz,hogy nem "vették fel"...Nemhiszem,hogy 19 évesen annyira tehetségtelen volt!...

Sep 12. 15:55

hozzászólás módosítása

fecc04

Fura nyilatkozat. Akkor az a verzió kamu, miszerint Ibra nemet mondott a próbajátékra, mert annál nagyobb játékosnak tartotta magát? Nemrég ő maga nyilatkozta azt is... Ezek után már ki tudja :D
http://img.thesun.co.uk/aidemitlum/archive/01620/87_zlat_1620941a.jpg

Érdekes lenne, ha egyszer még itt kötne ki. Van az a jó 'szokása', hogy minden csapatával bajnokságot nyer - lehet, hogy rá lenne szükségünk :D
31 éves, de ilyen fizikummal még van benne legalább 4 jó szezon (lásd: Henry). Azt is különösnek tartom, hogy soha nem akarta még kipróbálni magát a PL-ben, pedig ez lenne az igazán neki való bajnokság.

Sep 12. 11:26

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Nketiah miatt nem kért csatárt Emery

 Nketiah miatt nem kért csatárt Emery Marad a csapatnál a fiatal angol támadó

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Koscielny megtagadta a felkészülést

 Koscielny megtagadta a felkészülést Nem akar Amerikába utazni a francia védő

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook