Kieran Gibbs az Arsenal hivatalos weboldalának elárulta, hogy már alig várja a közös játékot Mesut Özillel, a csapat újdonsült középpályásával.

Arséne Wenger bankot robbantott a nyári átigazolási piac folyamán, s klubrekord összegért szerződtette a Real Madridtól a 24 éves Özilt, akit a világ egyik, ha nem a legjobb irányító középpályásának tartanak.

Az igazolás felcsigázta az Arsenal szurkolóit és természetesen a játékosokat is. Gibbs például izgatottan tekint a következő hetekre.

"Nagyon izgatott vagyok. Amikor egy világklasszis érkezik a klubhoz, nem is lehet más az ember, csak izgatott." - mondta Gibbs.

"Biztos vagyok abban, hogy Özil könnyen be fog illeszkedni, hiszen két honfitársa is itt játszik a csapatban Lukas és Per révén. Már nagyon várom, hogy együtt dolgozhassak vele."

"Precíz játékosról van szó, aki nem mellesleg világklasszis is. Biztosan sok gondot fog okozni az ellenfeleinknek, remélhetőleg a Real Madridnál mutatott formáját is át sikerül mentenie."

"Persze sokat kell még dolgoznia ahhoz, hogy mondjuk bergkampi magasságokba emelkedjen. De annyi szent, hogy személyében egy világklasszis labdarúgótt igazolt az Arsenal, aki készen áll arra, hogy új szintre segítse a csapatot."

"Úgy gondolom, hogy Özil leigazolása egy üzenet a klub felől, hogy mit akarunk tenni és mit akarunk elérni a jövőt illetően. Erre az igazolásra már mindenki nagyon hosszú ideje várt, s most már minden megvan ahhoz, hogy a következő szintre lépjünk." - árulta el Gibbs.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (1)

11 éve
Törölt felhasználó
"Ja és majdnem elfelejtettem. Özil egy világklasszis."

Ezt a végére még nem tette oda?:D

Szólj hozzá