web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Wenger hosszabbíthat

  • Wenger hosszabbíthat

    Tárgyalnak a felek az új kontraktusrólAz elkövetkező napokban, hetekben újra tárgyalóasztalhoz ül Arsene Wenger és az Arsenal vezetői, hogy megvitassák a csapat menedzserének 2014-ben lejáró kontraktusát.

Több olyan hír látott nap világot, hogy Wenger csak abban az estben hajlandó meghosszabbítani szerződését, ha a klub valós ambíciókat fog mutatni az átigazolási piacon.

Az ambícióval idén nyáron nem volt probléma, hisz az ágyúsok talán a nyár igazolását ütötték nyélbe, Mesut Özil megszerzésével, akiért 50 millió eurót fizet a klub.

A legújabb hírek szerint Wenger-nek további 40 millió font áll a rendelkezésére a téli átigazolási szezonban, amit egy klasszis csatár leszerződtetésére költhet.

A vezetőség eddig is kitartott a gall edző mellett, a szurkolók egy része viszont már elküldte volna a 'professzort', a pohár főleg az első fordulóban elszenvedett vereség után telt be.

Mostanra már a szurkolók is higgadtabbak, lévén, hogy csapatuk bejutott a Bajnok Ligája csoportkörébe, és végre-valahára egy igazi klasszist is sikerült megszereznie a klubnak.

Wenger hatalmas befolyással rendelkezik a csapaton belül, elég csak arra gondolni, hogy Özil-t maga a francia győzte meg váltásról, illetve, hogy Jack Wilshere nyilatkozata szerint meggondolná a jövőjét a klubnál, ha Wenger elhagyná az együttest.

A tárgyalások tehát már folyamatban vannak, s jelenleg könnyen elképzelhető, hogy pár héten belül akár a megállapodás is megszülethet a felek között, így 2014 után is Wenger maradhat a csapat menedzsere.Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(21)

James

Több száz hír van. Ahogy vége lett a nyári átigazolási szezonnak, már egyből jöttek, hogy kiket vesz Wenger nyáron a 150M-ból. Eddig 5 RB, 2 CB, 2 DM, 3 AM, és 3 ST érkezhet. Pár a szokásos felkapott, de néhány még sose említett is van.

Sep 09. 12:25

Jimcer

ezt hol láttad ? :D

Sep 09. 11:32

TitiHenry226

Tudom semmi értelme ilyenekkel foglalkozni smile de támadó pozícióba egy újabb remek német játékossal hozták össze a csapatot, Reussal smile

Sep 09. 10:56

Athlon

Mint mindenki, úgy Wenger sem feddhetetlen. Rengeteg dolgot jól csinál, és van, amiben tényleg javítania kell még. A kritikák jogosak is lehetnek, ha legalább észérveket fel tud hozni az illető, nem csak kurvaanyázik... azért mindenki frusztráltsága érhető volt a nyár folyamán, de legalább megérte várni.

Sep 09. 09:24

ozil11

,,Wenger egy zseni. Ideigazolt, megváltoztatta az Arsenal filozófiáját, és ezzel együtt hatással volt az egész Premier League-re. Mindezt egy ismeretlen emberként. Az Arsenalt a csúcsra vitte, majd vállalta a jövő sikereinek megalapozása érdekében, hogy a nevét adja egy olyan projektért, aminek a kiteljesedése alatt csak szűkös forrásai lesznek... Ezt is vállalta, és az Arsenalt a legjobb négyben tartotta mindvégig, ezzel minden évben túlteljesítve az elvárásokat és a realitást. Özil leigazolásával talán vége ennek az időszaknak - és most jön az a periódus, amikor Wengernek tarolnia kell. Ez nem egy év alatt fog végbemenni, de nem is újabb 8 év alatt. Ezért a klubért Wenger tett a legtöbbet, megérdemli az új szerződést, megérdemli, hogy ő arassa le a babérokat, amiért annyit kellett nélkülöznie neki, a csapatnak, és a szurkolóknak is. WENGER KNOWS! "

fecc04 minden egyes szavaddal tökéletesen egyet értek, nem lehet mást elképzelni a helyén, és szerintem őt sem lehet elképzelni máshol (bár a francia válogatottnál esetleg).Mindent meg kell tenni,hogy maradjon, mert a PL-ben SAF távozásával egyértelműen neki van a legnagyobb tekintélye, ami egy hatalmas előny. Wenger nagyon szereti az Arsenalt, és rengeteg mindent tett a csapatért, megérdemli, hogy maradjon. Egy dolgot sajnálok csak, és az az, hogy a szurkoló gyakran nagyon keményen kritizálják, amit lelkileg nehéz elviselni, de ő valószínűleg kibírja.
arsenal1220 a kérdésedre a válasz:
Ha a sérülések elkerülik a csapatot az Arsenal akár a bajnoki cím is meglehet,de én mégis a 2.-3. helyre.

Sep 08. 23:28

arsenal1220

Arshapatya: Igaz!:D:D

Ti hányadik helyre saccoljátok a csapatot?:D

Sep 08. 23:14

Arshapatya

arsenal1220!
mivel bajnokok leszünk, így még jó, hogy sokáig versenyben leszünk :D

Sep 08. 23:05

kacat11

Persze nagyot nyertünk Özil leigazolásával, de Wenger mekkorát nyert :D Most egy ideig nem fogják cseszegetni.

Sep 08. 22:10

arsenal1220

Még be sem mutatkoztak az újak! :D Én sokkal jobban várom,hogy láthassam őket élesben, mint a januári átigazolási időszakot.Abban igazatok van,hogy igazolni kell akkor egy csatárt, szerintem Falcao pont jó lenne.

Muszáj hosszabítani Wengerrel, jobbat találni nem lehetne a csapat élére.Végre megbizonyosodhattunk arról is,hogy ha kell akkor tud költeni.Van egy olyan érzésem,hogy idén nagyon sokáig versenyben leszünk a bajnoki címért. smile

Sep 08. 21:23

Athlon

Halljátok el ne kezdjünk a januári átigazolásokkal foglalkozni.

Sep 08. 17:46

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Nketiah miatt nem kért csatárt Emery

 Nketiah miatt nem kért csatárt Emery Marad a csapatnál a fiatal angol támadó

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Koscielny megtagadta a felkészülést

 Koscielny megtagadta a felkészülést Nem akar Amerikába utazni a francia védő

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook