Az Arsenal új klubrekord igazolása Meut Özil elmondta, hogy az Arséne Wengerrel való hosszú telefonbeszégetések miatt választotta az Arsenalt, amikor világossá vált neki: feleslegessé vált a Realnál.

A német játékos izgatottan beszélt a német sajtónak.

Nagyon várom már, mert a menedzser teljes mértékben bízik bennem. Hosszasan beszéltem vele telefonon, ahol elmondta a gondlatait és, hogy egy olyan játékosra van szüksége, mint amilyen én vagyok.

Már nagyon várom, hogy találkozzak az új csapattársaimmal, köztük Podolskival és Mertesackerrel. Izgatott vagyok az új kihívás miatt, hallottam a nagyszerű rajongókról, a nagy városról és a csapat történelméről.

- Özil továbbá elmondta, hogy úgy érzi elvesztett Ancelotti bizalmát. Ezért távozott.

Rájöttem, hogy nem kapom meg a teljes bizalmat a vezetőktől. Egy játékos vagyok, aki úgy érzem, hogy bizalomra van szükségem. Úgy éreztem, hogy az Arsenalnál meg fogom ezt kapni, ez az oka annak, hogy ideigazoltam.

Arséne Wenger ad nekem egy lehetőséget a bizonyításra, hogy alkalmas legyek a világbajnokságra. Tudom, hogy meg van bennem a képesség és a potenciál, mert bízom magamban. De én nem éreztem a bizalmat madridban, ezért döntöttem a távozás mellett.

Úgy érzem, hogy jó döntést hoztam. Alig várom, hogy Arséne Wengerrel dolgozhassak és a Premier League-ben játszhassak.

- zárta Özil, akinek a szerepéről itt olvashattok http://arsenalfan.hu/hirek/2013/09/03/a-modern-kor-legjobb-iranyitoja-mesut-ozil/

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

11 éve
Törölt felhasználó
"See you soon..." Remélem nem a vb-re gondolt :D
11 éve
Törölt felhasználó
Most nézem Benzema facebookos oldalát és tényleg ki van írva ,hogy nem hamarosan találkozunk. Érdekes :D kíváncsi vagyok a csapatra és egészen biztos ,hogy Wenger "megvetetett" egy jegyet velem októberre vagy novemberre. Eddig mindig húztam halasztottam ,de most már ideje lesz kimenni egy meccsre.
11 éve
Törölt felhasználó
Ez üzenet azok számára, akik a nyáron azt taglalták hosszasan, hogy Wenger személye már egyáltalán nem vonzó a nagy játékosok számára (:
11 éve
Törölt felhasználó
Mennyire szerettem volna anno itt látni Fabregas utódjaként. És most itt van! :D
11 éve
Törölt felhasználó
A mezeladás igencsak meg fog nőni az érkezésével :D Én tuti beruházok egyre!

Szólj hozzá