web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | Nicklas Bendtner közleménye

  • Nicklas Bendtner közleménye

    A dán hivatalos közlemény formájában tájékoztatott helyzetérőlNem titok, hogy az Arsenal és közöttem született egy megállapodás, miszerint távozhatok a 2013-as nyári átigazolási időszak alatt, amennyiben mindegyik fél megegyezésre jut.

Több, mint egy klubbal megszületett a megegyezés a hét folyamán, de mivel az Arsenalnak nem sikerült megszereznie egy másik támadó szolgálatait, fenntartották jogait, hogy ne hagyják jóvá a távozásom.

Természetesen nagyon csalódott voltam, hiszen alig vártam, hogy egy új kihívásban legyen részen, újra előről kezdhessem az angol futballban.

Sok minden elhangzott a jövőmmel kapcsolatban az évek során, de az az igazság, hogy akkor vagyok a legboldogabb, ha futballozhatok, és az Arsenal fantasztikus környezet bármely labdarúgó számára, aki a mesterségét alkalmazná.

Még mindig erős szálak fűznek az Arsenalhoz, és a menedzserrel történő pozitív megbeszéléseket követően alig várom, hogy visszanyerjem a teljes erőnlétem és a legjobbamat nyújtsam, ezzel is segítve csapatom a célkivűzéseink és ambíciónk elérése ebben a szezonban.

Sok mindent tanultam a Sunderland és a Juventus csapatában eltöltött kölcsönidőszakaim alatt, és biztosítani akarom az összes szurkolót, hogy minden tőlem telhetőt meg fogok tenni egy olyan szezonban, ami hiszem, hogy sikeres lehet a klub számára.Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(23)

Aron21

Bár a Juvében nem ment neki a gólszerzés, az olaszoknak drukkoló öcsém szerint határozottan látszott rajta az akarat. Nem lesz azzal gond itt se, C tervként megfelel, legalább télig.

Sep 04. 15:18

Nasri0220

Azért illik nem elfelejteni hogy anno hány győztes gólt rúgott a 93-94-95. percben, már már várta az ember x-nél hogy a végén Bendő hozzá segít minket a 3ponthoz/tovább jutáshoz. Ha legalább annyit tud nyújtani akkor elégedett leszek vele. Én sem bántam volna hogyha megy és Ba jön de nem így lett, abból kell főzni ami van szóval hajrá Bendő hozz össze egy jó szezont és találj magadnak csapatot nyáron (nem hinném hogy kap új szerződést vagy ha kapna is akkor se fogadná el).

Sep 04. 12:27

fecc04

Ide még annyit, hogy Bendtner ugyanabba a csapdába esett bele, mint Chamakh, ráadásul mindketten egy időben: van Persie felépült, és el kezdte szórni a gólokat. Ezután - érthető módon - Wengernél 'megszűnt' a holland mögötti két támadó. Ezért is lett azon a nyáron kölcsönadva a dán, mert játszani akart, ami az Arsenalnál nem volt számára biztosítva.

Sep 04. 11:46

eriCesc

Ha jól tudom egy év van hátra a szerződéséből, ebből kiindulva a dán érdeke is, hogy beálljon a sorba, és minél jobban teljesítsen, mert egy jól sikerült szezon jövő nyáron olyan ajtókat nyithat meg előtte, amik idén zárva maradtak.
Ennek az ambíciónak köszönhetően bízom abba, hogy a dán nem fog beletojni az egészbe, és ha lehetőséget kap, akkor 100-ot fog nyújtani.

Sep 04. 11:21

Racsek

Én is azok közé tartozom, akik még nem írnák le őt. Láttuk őt részegen, letolt gatyával egy bár előtt, arrogánsan viselkedni, nagyképűsködni, DE: Azért nem egy rossz játékos, és még mindig csak 25 éves. Ha a Mester tud rá hatni, és egy kicsit komolyabban veszi a dolgokat, akár jól is elsülhet a dolog. Eddig olyan játékosok mellett (mögött) kellett helytállnia, mint Henry, vagy Van Persie. De még így is sikerült neki összehoznia 45 gólt. Most, hogy kissebb a nyomás, talán máshogy alakulnak majd a dolgok. Arcból visszavenni, nagyobb alázat, és még egy remek kiegészítő ember lehet a csapatnál. Gunnerek!: Adjunk neki egy utolsó esélyt wink

Sep 04. 08:48

batti

Igen, akár Demba Ba is összejöhetett volna, ha fineszesebben járunk el, de mire rátértünk az ügyére, már mindenki tudott Özilről, de nem akkora gond, mert ideális esetben is csak annyi szerepet kapott volna januárig, mint amennyit Bendtner is kapna Giroud mögött, aki nem az a sérülékeny játékos. Nem néztem utána, de olyasmit olvastam nemrég, hogy 2005 óta 6 napot töltött a partvonal mellett sérülés miatt.

Sep 04. 01:10

Clichy

Ha sikerült volna a végletekig eltitkolni Özil megszerzését, talán boldogan adta volna ide Mourinho Ba-t, ezzel 2 napon belül beszopathattunk volna 2 ősi riválist :D Talán ezért is vártak Wengerék a nagy bejelentéssel, befolyásolva Mourinhoékat.

Ericcson, egyetértek veled! Az utolsó időszakában elég veszélyes volt, cselezett és labdát is elég pofásan vett le. Csak annyi baja volt, hogy a pofája nagyobb volt a tehetségénél...

Sep 04. 00:41

ericsson (Törölt felhasználó)

Bendtner esetében a befejezéseivel sosem voltak gondok, az mindig a fő erősségei közé tartozik.( a fecc által videó is megmutatja )
Egyedül a labdaátvételével vannak gondjai, azonban most ennek az utálatnak nagyobb a füstje mint a lángja, a szurkolók szemében most ő a közutálat ( ha már elmentek Denilsonék :D ). Nem védem őt, de ha nincs ló, jó a szamár is. COC meccsekre és néha PL meccsek végére tökéletes lesz a királyfi.

Sep 03. 22:48

matem

Ez a muorinhos szöveg, mit facere rakatatok fel nagyon jó, ez jó jel, hogy Muo komolyan veszi a csapatot, ez azt jelenti, hogy nem rossz a keret, bár én még mindig rövidnek tartom.

Sep 03. 21:48

fecc04

Egyetértek azokkal, akik szerint megérdemel még egy esélyt. Bár ő maga hangoztatta két éve, hogy soha többé nem akar pályára lépni az Arsenalban, úgy tűnik az élet másképpen hozta. Tartaléknak jó lesz, aztán ki tudja, még lehet, hogy valami jó is kisül a bizonyítási vágytól (létezik, hogy van neki olyan?!) égő dán szerepléséből.
Egyébként könnyen felejtünk, de Bendtner a maga 45 góljával a jelenlegi Arsenal 2. legeredményesebb játékosa... Ez a videó kicsit segít emlékezni:
http://www.youtube.com/watch?v=898_yuoOfIk

Sep 03. 21:13

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Nketiah miatt nem kért csatárt Emery

 Nketiah miatt nem kért csatárt Emery Marad a csapatnál a fiatal angol támadó

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Koscielny megtagadta a felkészülést

 Koscielny megtagadta a felkészülést Nem akar Amerikába utazni a francia védő

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook