Nem titok, hogy az Arsenal és közöttem született egy megállapodás, miszerint távozhatok a 2013-as nyári átigazolási időszak alatt, amennyiben mindegyik fél megegyezésre jut.

Több, mint egy klubbal megszületett a megegyezés a hét folyamán, de mivel az Arsenalnak nem sikerült megszereznie egy másik támadó szolgálatait, fenntartották jogait, hogy ne hagyják jóvá a távozásom.

Természetesen nagyon csalódott voltam, hiszen alig vártam, hogy egy új kihívásban legyen részen, újra előről kezdhessem az angol futballban.

Sok minden elhangzott a jövőmmel kapcsolatban az évek során, de az az igazság, hogy akkor vagyok a legboldogabb, ha futballozhatok, és az Arsenal fantasztikus környezet bármely labdarúgó számára, aki a mesterségét alkalmazná.

Még mindig erős szálak fűznek az Arsenalhoz, és a menedzserrel történő pozitív megbeszéléseket követően alig várom, hogy visszanyerjem a teljes erőnlétem és a legjobbamat nyújtsam, ezzel is segítve csapatom a célkivűzéseink és ambíciónk elérése ebben a szezonban.

Sok mindent tanultam a Sunderland és a Juventus csapatában eltöltött kölcsönidőszakaim alatt, és biztosítani akarom az összes szurkolót, hogy minden tőlem telhetőt meg fogok tenni egy olyan szezonban, ami hiszem, hogy sikeres lehet a klub számára.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (23)

11 éve
Törölt felhasználó
Bár a Juvében nem ment neki a gólszerzés, az olaszoknak drukkoló öcsém szerint határozottan látszott rajta az akarat. Nem lesz azzal gond itt se, C tervként megfelel, legalább télig.
11 éve
Törölt felhasználó
Azért illik nem elfelejteni hogy anno hány győztes gólt rúgott a 93-94-95. percben, már már várta az ember x-nél hogy a végén Bendő hozzá segít minket a 3ponthoz/tovább jutáshoz. Ha legalább annyit tud nyújtani akkor elégedett leszek vele. Én sem bántam volna hogyha megy és Ba jön de nem így lett, abból kell főzni ami van szóval hajrá Bendő hozz össze egy jó szezont és találj magadnak csapatot nyáron (nem hinném hogy kap új szerződést vagy ha kapna is akkor se fogadná el).
11 éve
Törölt felhasználó
Ide még annyit, hogy Bendtner ugyanabba a csapdába esett bele, mint Chamakh, ráadásul mindketten egy időben: van Persie felépült, és el kezdte szórni a gólokat. Ezután - érthető módon - Wengernél 'megszűnt' a holland mögötti két támadó. Ezért is lett azon a nyáron kölcsönadva a dán, mert játszani akart, ami az Arsenalnál nem volt számára biztosítva.
11 éve
Törölt felhasználó
Ha jól tudom egy év van hátra a szerződéséből, ebből kiindulva a dán érdeke is, hogy beálljon a sorba, és minél jobban teljesítsen, mert egy jól sikerült szezon jövő nyáron olyan ajtókat nyithat meg előtte, amik idén zárva maradtak.
Ennek az ambíciónak köszönhetően bízom abba, hogy a dán nem fog beletojni az egészbe, és ha lehetőséget kap, akkor 100-ot fog nyújtani.
11 éve
Törölt felhasználó
Én is azok közé tartozom, akik még nem írnák le őt. Láttuk őt részegen, letolt gatyával egy bár előtt, arrogánsan viselkedni, nagyképűsködni, DE: Azért nem egy rossz játékos, és még mindig csak 25 éves. Ha a Mester tud rá hatni, és egy kicsit komolyabban veszi a dolgokat, akár jól is elsülhet a dolog. Eddig olyan játékosok mellett (mögött) kellett helytállnia, mint Henry, vagy Van Persie. De még így is sikerült neki összehoznia 45 gólt. Most, hogy kissebb a nyomás, talán máshogy alakulnak majd a dolgok. Arcból visszavenni, nagyobb alázat, és még egy remek kiegészítő ember lehet a csapatnál. Gunnerek!: Adjunk neki egy utolsó esélyt ;)

Szólj hozzá