Arséne Wengert a Tottenham elleni mérkőzés után természetesen mi másról is faggathatták volna az újságírók, mintsem a francia átigazolási terveiről.

A nyár eddig a beígéret költekezés nélkül telt, noha az Arsenal állítólagosan olya nagynevű játékosokért is sorban állt, mint amilyen Wayne Rooney, Luis Suarez, vagy Gonzalo Higuain. 

Ezzel együtt azonban eddig mindössze két szabadúszó játékos, Yaya Sanogo és Mathieu Flamini került a csapathoz, miközben az Arsenal keretét jócskán sújtják a sérülések: Podolski három hónapot hagy ki, míg Oxlade-Chamberlain rehabilitációja akár karácsonyig is elhúzódhat.

Nevektől most is hangos a sajtó: jelenleg Mesut Özil érkezéséről cikkeznek a világsajtóban. Wenger a vasárnapi meccset követően csak annyit mondott el: világklasszis játékosokat szeretne a csapatához csábítani.

"Nem vagyok a pénzköltés ellen, de csak extra minőségi játékost szeretnék leigazolni." - mondta Wenger.

"Mi teljesen más helyzetben vagyunk, mint a Tottenham, nekik be kellett fektetniük új játékosokba a Bale-ért kapott összeget. Nekünk egy-két világklasszis játékos kell. Egy napunk van még hátra, talán meglephetjük Önöket. Talán nem jön össze semmi, de én bizakodó vagyok."

"Ez olyan lehet, mint a dominójáték. Lehet, hogy innen be fog indulni a gépezet, de az is lehet, hogy nem. Nehéz ezeket a dolgokat kiszámítani."

"Készen állok egészen annyit költeni, amennyit megengedhetünk magunknak, még egy picit többet is, mint a játékos piaci értéke. Persze, őrült összegekbe nem fogunk belemenni. De nem vagyok a pénzköltés ellen." - mondta Wenger.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

11 éve
Törölt felhasználó
ronin! Ha igazak az Özilért tett 45+5 millió eurós ajánlatról szóló híresztelések, akkor azt Wenger-i mércével igencsak pénzszórásnak vehetjük, már csak abból kiindulva, hogy a klub -egyben Wenger- legdrágább igazolása 16 millió fontkörül volt, de javíts ki ha tévedek.
11 éve
Törölt felhasználó
2 éve 4 játékos érkezett az utolso napon, ha vkit akar Wenger igazán, akkor az jönni fog!
11 éve
Törölt felhasználó
eriCesc! Asszem valamit félreértettél! :D :D :D
...De hogy a Mester szájára vette a "világklasszis" szót, megér egy átvirrasztott éjszakát! ;)
11 éve
Törölt felhasználó
Na, akkor lássuk milyen az, amikor Wenger megvadul, mint szűzgyerek a didibárban, és két kézzel szórja a pénzt.

Szólj hozzá