Arséne Wenger a Spurs elleni meccs előtti előzetes sajtótájékoztatóján elárulta a kerettel kapcsolatos legfrissebb híreket.

A jó hír, hogy Jack Wilshere és Aaron Ramsey rendben vannak. A két középpályás játéka kérdéses volt a Fenerbahce elleni meccsen elszenvedett kisebb sérülések miatt, de mindketten rendben lesznek vasárnapra.

A rossz hír az, hogy Podolski több, mint két hónapra dőlt ki. Wenger közlése alapján a német csatár szalagjai jobban meghúzódtak a kelletténél, ezért Podolski nem 3 hét, hanem 10 hét múlva térhet vissza.

Ami a további sérülteket illeti: Vermaelen a következő válogatott-találkozók után már újból fitt lehet, míg Artetának további hetekre van szüksége, noha a spanyol is jól halad a felépüléssel.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (4)

11 éve
Törölt felhasználó
Most erre mit lehet mondani???milyen felkészülés volt megint ezen a nyáron,hogy a második meccsén egy kisebb sprinttől 2 hónapra kidől??nevetséges...
11 éve
Törölt felhasználó
remek hírek :gulp: és még így sem akar igazolni... megint a fiatalokhoz akar nyúlni? ( rossz aki rosszra gondol ) :D
11 éve
Nagyon szűkösen vagyunk. Nem is tudom mi lett volna, ha a két brit kp is kidől.
11 éve
Törölt felhasználó
Wengernek most sem nagyon kell majd törni a fejét a kezdő összeállítását illetően, mivel van kb. 12-13 bevethető felnőtt játékosunk.

Szólj hozzá