A francia középpályás korábban négy évet töltött az Ágyúsok szolgálatában 2004 és 2008 között, mialatt a Bajnokok Ligája döntőjéig menetelt a csapattal, és közel járt a bajnokság megnyeréséhez is.

A sokoldalú játékos eltökélten készül, hogy jó benyomást keltsen második időszaka alatt is az észak-londoni klub színeiben - kezdve a vasárnapi rangadóval a Tottenham együttese ellen.

Jó érzés újra otthon lenni. Van egy pár befejezetlen ügyem az Arsenalnál, és jó érzés visszatérni. Aki egyszer Ágyús, örökké Ágyús marad.

Befejezetlen ügy, mert volt néhány alkalmunk, mialatt én is itt voltam, trófeák szerzésére, de nem sikerült. Ezzel a Bajnokok Ligájára és a 2007/2008-as szezonra gondolok, amikor mi is versenyben voltunk az első helyért, de sikerteltelenül zártuk az idényt.

Jól érzem magam, már három hete az erőnléti edzővel, Tony Colberttel, edzettem. Szóval úgy érzem, készen állok, hogy újra versenybe szálljak az Arsenallal, különösképp vasárnap - nagy mérkőzés lesz.

Ez gy rangadó, és mindenki tudja, milyen fontossággal bír. Meg kell nyernünk, és készen kell állnunk rá.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (2)

11 éve
Reméljük beválik.
11 éve
Törölt felhasználó
Egy motivált,agresszív nemzetközileg tapasztalt játékos sokat javíthat a középpályánkon.Arteta,Ramsey,Flamini,Wilshere,Rosicky,Cazorla,Diaby névsor elég veretes a középső 3 posztra.Kár h Arteta sérült Diabyra meg nem lehet számítani...

Szólj hozzá