A botrányos szezonstart, majd a BL-ben való helytállás, a Premier Ligában történő fellendülés valamint a csapat formája némi bizakodásra adhat okot. Újabb sérülésről nincs hír, valamint szépen lassan visszaszállingóznak majd a hosszútávra kiesett játékosaink is. Amennyiben emellé Wenger még igazol is, remek évünk lehet. 

Wenger nem akar hatalmas rotációba kezdeni, mondván messze még a vége:
 

Akkor kvalifikálod magad a Bajnokok ligájába, ha túl vagy mind a két mérkőzésen, biztosra akarunk menni a mentális felkészülést illetően.



Mindezzel különösebb baj nem lenne, ha nem háromnaponta játszana a csapat, ugyanazzal a kerettel és kezdővel kiállva a gyepre. Sorra jönnek is (egyellőre) a kisebb sérülések, mint például felszakatt fej, abból valami furcsa oknál fogva kettő is volt, gerinctörés, de vannak itt komolyabbak is, teszemazt térdsérülés. Mindez szintén nem lenne baj, ha a keret elég mély lenne a kieső játékosokat pótolandóan. Mindenesetre látszólag a Mester tényleg a piacon van. Egy padlizsánt már vett, abból is alkudott.
Elméletileg Benzemáról lecsúsztunk, azonban ismét felmerült Di Maria neve, valamint frissként Mesüt Özil is bekerült a célkeresztbe. Állitólag Cabaye-ért ajánlhatunk nagyobb összeget, a források keverve hozzák fel a 13,5 és a 18-20 milliós ajánlatokat. Meglátjuk.

A kezdő sokat nem változott. Mindössze Gibbs került ki a legutóbb felhasznált kezdőből.


Szczesny, Jenkinson, Sagna, Mertesacker (C), Monreal, Ramsey, Wilshere, Cazorla, Podolski, Walcott, Giroud 


Elvileg nem lesz nehéz dolgunk, ha figyelembe vesszük az amúgy teljesen felesleges tényt, hogy idegenben nyertünk 3-0-ra. Ha így nem jutunk tovább, akkor sehogy.

 

----------------------------------------0---------------------------------------------0----------

 

Konkrétan osztálykülönbség van a két klub között, magabiztos és mondhatni könnyű 0-3-as majd 2-0-ás győzelmekkel kiütette a Fenerbahcét a BL rájátszásban. 

A mérkőzés legjobb játékosa, több mint egyértelműen Ramsey, aki az utóbbi időben mondhatni pofátlanul kinőtte magát, teljesítményével kiszoríthatatlan a kezdőből. Nem csupán két gólja, hanem pazar mezőnyjátéka, és elképesztő állóképességével erősen kirí a mezőnyből. Mellé emelném ki Szczesny, aki magabiztosan állt ma a kapuban, előtte a Mertesacker-Sagna párost, a német alappillére az Arsenal védelmének, Sagna pedig meglepően jól játszik középső védőként. A középpálya másik ásza, Cazorla kiemelendő még. A keret legtechnikásabb és legkreatívabb játékosa.


Kérünk mindenkit a kultúrált eszmecserére!

Mindenkinek jó szurkolást kívánunk! 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (62)

11 éve
Törölt felhasználó
Sagnat kiemelném mióta középen tolja megtáltosodott és jól tolja...Szerintem a 2 franciának kéne középen tolnia és a jenki tanulhatna sagnatól.
11 éve
Törölt felhasználó
Szerethető, összeszokott és higgadt a mostani csapatunk, félgőzzel is simán nyertünk. Kellenek az igazolások, és akkor sok dolgot elérhetünk idén. Ha viszont nem jönnek, akkor lehetünk szerethetők, összeszokottak és higgadtak, ELFOGUNK FOGYNI!
11 éve
Törölt felhasználó
ezen a sanogon röhögtem meg jenkinsonon ,mielőtt rálőtte mondom lődd rá geci el is rúgta kb oda :D
11 éve
Törölt felhasználó
Gyakorlatilag ott tartunk, hogy ki tudunk állítani egy kezdőcsapatot, de a padról már csak zöldfülűek állhatnak be...
11 éve
Törölt felhasználó
kapuskérdés azért még van szerintem,mert bejön 1-2 baki aztán jön a fikázás,de mindegy :D Ramsey nem a kedvencem az elmúlt évek miatt,de el kell ismerni nem nyújt rossz teljesítményt,bár lehetne jobb is :D Kell az igazolás,mert nagyon szűkös a keret,védő mindenképp kell szerintem és erre richards lenne a legmegfelelőbb.KPra mata/özil és cabayenak én örülnék,előre meg di maria/nani ls kész ez 4 gémer mert az a kp még giroudból is gólkirályt cisnálna abban biztos vagyok ha ezek a srácok jönnének.

Szólj hozzá