Érdekes egy Arsenal van most előttünk. Ezúttal csak olyan lett kirakva a csapatból, akit kinn is akartunk látni. Erre ott tartunk, hogy éppen össze tudunk rakni egy kezdő tizenegyet, a padsorról nem is beszélve. Rotáció lehetőség alig van, a sérültek gyűlnek mint legyek a ... . Az Aston Villa ellen botrányosan kaptunk ki, más kérdés, hogy a biró keze is benne volt, ennek ellenére ismét vezetésből kikapni egy kieső pozicióra várt csapattól szégyen. Bár az még nagyobb, hogy a klub konkrétan impotens az igazolások terén. huszonakárhány játékos ment el összesen, és jött eddig egy...az is ingyen. 20 éves. Viszont jó a kocsija.

 

Sérültek terén jelenleg viszonylag jól állunk, Vermaelen hamarosan visszatérhet, Monreal már bevethető, Koscielny sérülése annyira nem vészes, mint várták, ő azonban még biztos nem játszhat eltiltása miatt. Chamberlain elvileg hosszú távon sérült, Diaby-val együtt.

A szűk keret és sérüléshullám ellenére is össze tudott verkuválni egy csapatot az Öreg a Fenerbahce ellen, ahol idegenben nyertünk 3-0-ra, igy logikailag eldöntve a BL főtáblára történő feljutást. Wenger be is nyögte, hogy akkor nála el is kezdődött az átigazolási időszak. Suarezről lecsúsztunk, a legkomolyabb átigazolási hir a Flamini féle újraigazolás volt ( érdekes, hogy azért a srácért se fizetett még senki ) , majd felröppentek afféle infók is, hogy Benzema és Di Maria páros lett Arséne legújabb célpontja. 8 nap van még hátra, és konkrét érkező még nincs.


Hivatalos kezdő:

Szczesny , Jenkinson, Sagna, Mertesacker(C), Gibbs, Ramsey, Rosicky, Cazorla, Podolski, Walcott, Giroud

Pad:

Fabianski, Monreal, Frimpong, Zelalem, Wilshere, Gnabry, Sanogo

----------0----------0----------0----------0----------0----------0----------0---------


Kiegyensúlyozott, gyors, elegáns, szép focit játszott ma az Arsenal. Elsőként Ramsey pocsék lövését vette át Giroud, majd pazar helyzetfelismeréssel a hosszúba helyezte a labdát. (14. p. )

Cazorla inditotta remekül Theo Walcottot, a lövése kipattan a kapusról, az érkező Podolski vágta a kapuba. (41. p. )

Cazorla kapta a bal oldalon a labdát, melyet leadott Podolskinak, ő tolt rajta egyet és a hosszúba bikázta. ( 68. p.)

Berbatov lövését/beadását/passzát (havenoidea) Szczesny tolta ki rossz helyre, az ott portyázó Bent állitotta a végeredményt. ( 77. p. )


JÁTÉKOSÉRTÉKELÉS :

Szczesny : 6,5

Jenkinson : 6

Sagna : 6,5

Mertesacker : 7

Gibbs : 6,5

Ramsey : 6,5

Rosicky : 6,5

Cazorla : 7,5

Podolski : 7

Walcott : 7

Giroud : 6,5

Cserék:

Monreal : 6

Wilshere : 6

Sanogo : Értékelhetetlen

Elsősorban Mertesackert, Cazorlat és Podolskit emelném ki. Mertesacker tesi fölényére brutálisan szükségünk volt, a levegőben verhetetlen volt, a beadásokat rendre kifejelte. A középpályát inkább Rosicky és Ramsey mozgatta, jól játszottak, azonban Cazorla erősen kiemelkedett. Eszméletlen technikás, remekül osztogat, jól lát a pályán, jelenlegi keretünk legjobbja. Még mindig. Podolski elég halovány volt, konkrétan a meccs első 20 percében elfelejtettem, hogy a pályán van. Azonban villant egyet, kicsit feléledt, majd a második félidőben összeszedte magát, jobban kivette részét a játékból, majd bevágta a másodikat is.
Szczesny munkássága normális, egy-két komolyabb lövést háritott, a Fulham góljánál úgy éreztem, ha nem is teljesen, de valamennyire benne volt keze a történtekben.



Kérünk mindenkit a kultúrált eszmecserére!

Mindenkinek jó szurkolást kivánunk! 

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (131)

11 éve
Törölt felhasználó
Én se értem hogy Coquelin miért kapott pirosat, bár csak rácsúszást láttam, de az max sárga, utána lehet hogy volt valami lökdösődés, bár ő szerezte meg a labdát, de csúszott tovább labdástól neki az ellenfélnek, aki lepattant, aztán Coquelin felugrott, ment tovább labdával, és felrúgták, de lehet hogy a bíró ezt is úgy ítélte meg hogy Coquelinnek szállt el az agya, és ezért piros, de kamu nagyon.
Most is a kommentátor végig magyarázott meccs közben, hogy Webbnke szigorúnak kell lenni, mert a körülmények is rosszak, erre csak magyarázott mindenkinek a Fulhamból, Ramsey meg egyből lap. Úgy látszik csak az ellenfeleknek tudnak magyarázni, mi akik nem rögbit játszunk egyből lap.
11 éve
Tavaly imádtam Poldit, még most is, de az előkészületek alatt amit csinált az tényleg botrányos volt, ellötyögött mikor pályán volt és kb ennyi...Végülis a tétmeccsek számítanak és ma nagyon ott volt! ;) Ezt a formát tartja, akkor bőven a kezdőben a helye, csodálkoztam volna,ha Wenger tényleg kölcsönadja a Schalkenak.Legjobb befejezőnk, lehet nem egy cselgép, de a helyzeteit kiválóan használja ki, az a bal láb pedig világklasszis!Azért a mezőnyben néha több rizikót is vállalhatna, szinte mindig a tutira megy.(ez néha jó, de néha nem)

Tavalyi Giroud kritikusok most már azért elcsendesültek, még mindig van egy két dolog amin javíthat, de nagyon jól csinálja amit csinál, nem is tudom hol lennénk nélküle.Fejjátéka parádés és most már egyre szebb befejezései vannak, az összjátékban is fejlődött, bár tavaly is voltak már hatalmas labdái.Ez az idei nagy szezonja lehet a franciának, az lenne a legnagyobb,ha gólkirály lenne! :D ( jó, azért ott még nem tart)Tavaly nagyon nem volt szerencséje a kapu elött, most viszont szerencsére minden jól jön ki neki, tavaly is szinte biztos voltam abban,hogy egy szezon és húzóember lesz a csapatban.Ettől függetlenül még mindig nagyon kell egy csatár mellé, mert egy sérülés és igazi középcsatár nélkül maradunk.
11 éve
Donz: Azért Cazorla, Ramsey és Giroud is szoktak lövögetni.
11 éve
Törölt felhasználó
De jó lenne.ha ez az idióta Hughes kiejtené a Stoke-ot,undorító csapat,a legvisszataszítóbb banda a PL-ben.
11 éve
Német arsenalosok szerint Coquelin kiállítása nem volt jogos.

Szólj hozzá