Az utóbbi hetekben a szurkolók folyamatosan Arséne Wengert kritizáják, ami már a játékosokhoz is eljutott. Jack Wilshere az Arsenal reménysége megvédte a francia mestert és hozzátette: ha Wengert elküldik, megfontolná a távozást.

Jack ugyanakkor elmondta, hogy trófeákat szeretne nyerni.

Trófeákat akarok nyerni az Arsenallal, a jövőmet is itt képzelem el, azonban ha Wengert elküldik a dolgok megváltozhatnak.

Az Arsenal mindig a szívemben lesz és azért írtam alá öt évre, mert ezzel mutattam meg az elkötelezettségemet, de jelen pillanatban minden jó.

Wenger már sok éve itt van és ő vele mindig nyertünk trófeákat.

Az elmúlt öt-hat évben bebizonyította, hogy egy nagyszerű menedzser. Nevetségesnek találom azokat az embereket, akik megkérdőjelezik őt.

Az elmúlt tizenhat év során mindig kvalifikálta magát a Bajnokok Ligájába, így azt hiszem, hogy ő a megfelelő ember a feladatra.

- zárta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (44)

11 éve
Nem elég a legendává váláshoz, 2-3 jó szezon, főleg nem a MU-nál.Pár év múlva megkérdezik majd egy MU drukkertől,hogy ki volt az a Van Persie, akkor kb annyit fog mondani,hogy egy kiváló csatár, meg mennyire imádta, de azt szerintem kevesen fogják mondani,hogy egy legenda.

Ma úgy érzem,hogy Podolski kezdő lesz.Remélem összeszedi magát és él a lehetőséggel.
11 éve
Törölt felhasználó
Legenda? Nem hinném. Sztár lesz, de legenda nem. Ahhoz több kell.
11 éve
Az biztos, hogy nem Arsenal drukkerek fogják legendává tenni az MU-s élete alatt.....ha a Mu drukkereknek annyi elég hogy vki legenda legyen amit Punci nyújt a pályán és azon kívül....akkor egészségükre!

Ma nyerünk? Ez fontosabb téma asszem....bár ki tudja...! :long:
11 éve
arsenal1220: Már most 2 meccs alatt 4 gólt rúgott, lesz ő még legenda a Mu-nál. 🤢 :shut:
11 éve
Nem hiszem,hogy akkor legenda lehetne a MU-nál , Scholes-Giggs-Cantona-Schmeichel-Van der Sar-Neville-Nistelrooy-Rooney mellett...és még sorolhatnám, annyira nem vagyok képben más csapatok legendáival.Eddig volt egy kiemelkedő szezonja, várjuk csak meg mi lesz vele, lehet idén nem alkot akkorát(bár kétlem).

Szólj hozzá