Arséne Wenger a Fulham elleni meccs előtti sajtótájékoztatóján elárulta, hogy a szurkolók ne számítsanak a 2011-ben bekövetkezett hektikus zárónapokra az átigazolási szezonból, amikor az Arsenal nem kevesebb, mint 5 játékost igazolt.

A francia továbbra is adós az erősítésekkel, ám az igazolások továbbra is tervben vannak - állítja. Wenger szerint az Arsenal keményen dolgozik az új játékosok leszerződtetésén, s még bőven a szeptember 2-i határidő előtt szeretnék bejelenti az összes üzletet.

"A 2011-es eset egy másik szituáció volt. Akkoriban volt néhány hosszú távú sérülés a keretben, és ott voltak az eligazolt játékosok is - nem ülhettünk ölbe tett kézzel. Ha közbejön néhány váratlan sérülés, arra reagálni kell." - mondta Wenger.

"Most azonban nem ez a helyzet. Vannak kiszemeltjeink, s megpróbáljuk őket leigazolni. Bizakodó vagyok, hogy megleszünk mindennel időben."

"Magabiztos vagyok, hogy lesznek még érkezőink. Rengeteg játékos szeretne az Arsenalhoz igazolni, s ez önbizalmat ad nekem is. Ráadásul a rendelkezésemre áll a szükséges pénzösszeg is - noha ez nem feltétlenül annyi, amennyit a médiában írnak."

"Keményen dolgozunk. Természetesen szerettük volna, ha már a szezonkezdésre összeáll a keret, én magam annak a híve vagyok, hogy az átigazolási szezont be kellene rekeszteni az első meccsnap előtt. Mindenki meglepődne, ha tudnák, milyen régóta foglalkozunk az igazolások megszerzésén, mégsem sült el minden úgy, ahogyan szerettük volna. De még van egy pár nap az egészből, s az utolsó percig változhatnak a dolgok."

"Az azonban fontos, hogy elégedett vagyok a kerettel. Minőségileg abszolút rendben vagyunk, csak számszerileg kell erősítenünk. Egyelőre még nem elég nagy a keret, hogy minden fronton megálljuk a helyünket. Nem fogunk úgy belemenni a szezonba, hogy csak annyi játékosunk van, mint amennyi most." - tette hozzá Wenger.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (9)

11 éve
Nem feltétlen annyi, amennyit a média ír? Na, akkor hiába várunk Di Mariákat.
11 éve
Törölt felhasználó
Ez mi baromság hogy nem el, csak kölcsön adjuk Podolskit a Schalkenak?
11 éve
Törölt felhasználó
Rendben van Wenger papa de akkor úgy is legyen hogy "Nem fogunk úgy belemenni a szezonba, hogy csak annyi játékosunk van, mint amennyi most" és a nyilatkozatod alapján cselekedj is úgy, és akkor rendben leszünk ;)
Számos játékos neve felmerült már, most jelen helyzetben azt mondom hogy Sakho vagy Williams jól jönne védőnek. Di Maria kiváló választás lenne, vagy Arda Turan. Csatárposztra valami olyan ajtón kellene kopogtatnunk ami össze is jöhet, a Benzema sztoriból nem lesz semmi, arra kevés már az idő hogy a Real megvegye Suarezt.
11 éve
Törölt felhasználó
Attól függetlenül, hogy a csapat lényegi része egyben maradt, azt nem értem mennyiben más a mostani helyzet! Van pár hosszútávú sérültünk(Vermaelen, Chambo,Diaby), el- illetve kölcsönadtunk egy raklapnyi játékos, tehát számszerileg sem vagyunk meg. Ideális esetben szerintem bőven indokolt lenne 4-5 játékos érkezése, de ha csak toldozgatni-foltozgatni akarunk, és minimális célokért küzdeni, akkor természetesen ülhetünk továbbra is a babérjainkon.
11 éve
Törölt felhasználó
arsenal1220

A kovetkezo sèrulèsère!

Szólj hozzá