Kulcsfontosságú győzelmet aratott az Arsenal a Fenerbahce elleni BL-rájátszás kör odavágóján - az angol csapat 3:0-ás eredményt ért el a tavalyi török ezüstérmes csapat ellen, amivel lényegében biztossá vált a továbbjutás is.

A mérkőzést követően Wenger elégedetten értékelte a látottakat.

"Egy fűtött hangulatú mérkőzést játszottunk egy remek csapat ellen. Szerencsére már az első perctől kezdve felelősségteljes hozzáállással küzdöttünk. Nem inogtunk meg, végig fegyelmezetten és eltökélten játszottunk. Összességében végig mi irányítottuk a meccset. Ismét megmutattuk a mentális erősségünket is."

"Már tegnap is elmondtam, hogy ez a csapat mindössze egy mérkőzést veszített március óta, azt is nagyon különleges körülmények között. Természetesen nehéz körülmények között kellett a Fenerbahce ellen játszanunk, de csak azzal a mentalitással és hozzáállással nyerhettünk ellenük, amit bemutattunk." - mondta Wenger.

Az Arsenal végül Gibbs, Ramsey és Giroud góljainak köszönhetően magabiztosan nyert a Fenerbahce ellen.

Kiváltképpen a walesi középpályás teljesítménye volt lehengerlő - Wenger is leginkább őt emelte ki a sajtótájékoztatóján.

"A technikai képességünk volt a legfontosabb a mérkőzésen. Sikerült birtokolnunk a labdát annak ellenére, hogy idegenben játszottunk, ez nagy erény. Ezt pedig csak a középpályánknak köszönhettük."

"Ramsey remek volt ma. Mindenütt ott volt, ahol lennie kellett, érezhető volt a jelenléte. De mindegyik középpályásunknak kijár a dicséret." - tette hozzá a francia.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

11 éve
Törölt felhasználó
11 éve
Törölt felhasználó
Pityesz: "Chesney" !! :) :)
11 éve
Törölt felhasználó
ncore,de ma ismétli 12:10től a digi 1
11 éve
Nem győzöm hangsúlyozni, hogy mennyire sajnálom, hogy nekem soha nem megy a BL meccs és nagyon sajnálom azt is, hogy nem láttam a meccset. Nem tudjátok hol lehet letölteni?
11 éve
Törölt felhasználó
Meglepett a csapat magabiztossága. Ugyan a végére kellet a lengyel kapusunknak (fogalmam sincs, h kell írni a nevét) nagyokat védeni, de összességében a 3 gólos különbség teljes mértékben megérdemelt. 🧀

Szólj hozzá