Arséne Wenger jó híreket közölt a Fulham elleni meccs előtti sérülésjelentésében.

A francia csapatában az elmúlt időszakban jókora sérüléshullám söpört végig, ám hamarosan újabb játékosok lesznek bevethetőek a keretben.

Az első és talán legfontosabb hír, hogy Koscielny rendben van. A francia arcára még Webo lépett rá egy becsúszáskor a Fenerbahce elleni BL-odavágón szerdán, s egy hatalmas vágás keletkezett a védő fején.

"Koscielny úgy néz ki, mint egy boxoló, akinek nagyon kemény meccse volt tegnap. Egy mély seb van a fején. A Fulham elleni meccsre ő eltiltott lesz, de reméljük, hogy a jövő keddi Fenerbahce elleni visszavágóra már ismét nevezhető állapotban lesz. Nagyon a határon lesz, mert mély sebet kapott, de bizakodóak vagyunk." - mondta Wenger.

"A csapat többi tagjáról csak pozitív híreim vannak. Nincs komoly sérült, de még ki kell elemeznem a helyzetet. Az elmúlt időszakban többen is válogatott meccsen vettek részt, elindult a bajnokság és szerdán volt egy kőkemény BL-meccsünk is. A végső döntést szombat reggelig fogom meghozni." - tette hozzá a francia.

A csapat ráadásul két új visszatérővel gyarapodhat. Thomas Vermaelen hátsérülés miatt az egész előszezont kihagyta, míg Ryo sérüléssel játszott az ázsiai túrán is. Wenger tájékoztatása alapján mind a ketten felépültek, s hamarosan újból bevethető állapotban lesznek.

"Ryo már visszatérhetett a teljes körű edzésekre. Ebben a szezonban az első számú csapatban fog helyet kapni - remélhetőleg minél hamarabb, mert hamarosan fitt lesz."

"Vermaelen pedig elkezdte a futóedzéseket. Ennek ellenére még kell neki egy pár hét, mire újból bevethető lesz. Jó hír, hogy mind ő, mind Nacho Monreal hamarosan újból meccsre fitt állapotban lesz, ez mindenképpen üdvözítő a számunkra."

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (5)

11 éve
Törölt felhasználó
Ryo remélem fog tudni mutatni valamit.
11 éve
Törölt felhasználó
Így legalább Koscielnyinek mind1, hogy piros lap miatt vagy sérülés miatt marad távol a pályától. Nem befolyásolja az Aston Villa elleni meccs a szereplését.
11 éve
Törölt felhasználó
Webo igazi példakép egy favágó csapatba a helye. QPR, Stoke, AV, sok sikert.
11 éve
Törölt felhasználó
Webo Szczesny-re "csúszott rá"
Kosit fejberúgta egy magaslabdánál
11 éve
Törölt felhasználó
A fejberúgás mióta rálépés, meg hol volt ott becsúszás?

Szólj hozzá