Arséne Wenger nagy fokú aktivitást vár a csapatoktól az átigazolási időszak utolsó napjaiban.

Az Arsenal továbbra is adós az igazolásokkal idén nyáron, ám Wenger továbbra is fenntartja, hogy az utolsó 10 napban fel fognak pörögni az események.

"Kemény a dolog, de megértem az átigazolásokkal kapcsolatos türelmetlenkedést." - mondta Wenger a Fenerbahce meccs előtti BL-sajtótájékoztatón.

"Nem egészen állunk ott, ahol szeretnénk, de még van időnk igazolni." - tette hozzá a francia.

Wenger ugyanakkor ismét megismételte azon vágyát, miszerint az átigazolási időszaknak be kellene fejeződnie a szezonnyitó előtt.

"Már számos alkalommal elmondtam, hogy az átigazolási időszakot be kellenne rekeszteni az első forduló előtt, mivel mindig az utolsó 10 napon történik a legtöbb átszerződés."

"Ezzel együtt a legfontosabb a szerdai meccsünk. Kőkemény mérkőzés előtt állunk Törökországban, a légkör biztosan forró lesz. Ilyenkor mindig jó alkalom nyílik megmutatni a valós jellemünket, s erre most is készen állunk." - árulta el a menedzser.

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (23)

11 éve
Törölt felhasználó
Arsenal-győzelem, vagy döntetlen rúgott góllal!
11 éve
Törölt felhasználó
jaja most lesz egy kis optimalizálás, remélem jobb lesz mint a hétvégén.
11 éve
horika: Megoldható,hogy a minőséget leviszed a tavalyira?Az is mindenkinek megfelelt és egyáltalán nem akadozott! :) 15 megás netem van de ezelött nagyon akadozott, aztán mikor visszavettél már jobb lett, de úgyis párszor megakadt, ezért lenne jó a tavalyi felbontás.
11 éve
Törölt felhasználó
természetesen lesz stream, ha kezdődik a digin az adás indul a stream is (lehet hogy előtte pár perccel már)
11 éve
Törölt felhasználó
milyen kezdő várható?

Szólj hozzá