Az Aston Villa elleni vereség után Arséne Wenger több sérültről is beszámolt. A mérkőzésen megsérült Sagna - Gibbs - Chamberlain trión kívül még Rosicky - Ramsey- Wilshere - Cazorla és Koscielny játéka is kérdéses volt.

Az utóbbi kettő a Bayern München ellen gyűjtött sárgák miatt lettek volna eltiltva - ám több hír szerint ezek hamisnak bizonyultak, játszhatnak a törökök ellen.

A mai friss hírekben azonban jó híreket hallani.

Jó hír, hogy Chamberlain sérülése mégsem olyan súlyos, de az újévig nem játszhat. Szerdára azonban bevethető lesz a Gibbs - Rosicky - Ramsey hármas, el fognak utazni törökországba, várhatóan a kezdőben kapnak helyet.

További jó hír, hogy Sagnának ma lesz egy orvosi vizsgálata mely eldönti, játszhat-e. Ám várhatóan ő is kezdeni fog szerdán.

Arséne Wenger mai sajtótájékoztatójára a mai napon kerül sor, bővebb tájékoztatást adva a sérültekről.

 

Várható kezdő: Szczesny - Sagna - Mertesacker - Koscielny - Gibbs - Ramsey - Wilshere - Rosicky - Walcott - Giroud - Cazorla

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (8)

11 éve
Tegnap mi volt az a 35 millió fontos hír Michuért meg Williamsért? Kettőért adnék 25-öt. Kondogbiának viszont nagyon tudnék örülni. Meg Pogbának is, de ő esélytelen. Úgyhogy ink. Kondogbia. 😏
11 éve
Törölt felhasználó
Ok, elhiszem, meg érhető, nincs más védőopció, de az biztos hogy közel sincs topon, kb még annyi haszna se lenne, mint Cazorlának volt a Villa ellen. De ideális helyzetben...
11 éve
James! .com: Nacho Monreal is back and will travel.
11 éve
Törölt felhasználó
Most van utazó keret vagy mire érted? Az hogy most Zelalem, Gnabry, Hayden, Bellerin, Bensebainiegyütt edzett az első csapattal semmit nem jelent, mindig így van, egy részük nem is szerepelhet BLben, a többi is csak akkor megy ha nem lesz 7 csere, de nagyon játszani nem fog. Monreal is csak könnyített edzést végez még, de azt már pár hete, amit fel is hozott valaki, de a intenzív edzés még pár nap, hét. Én úgy tudom az utazó keret ugyanaz mint a Villa elleni csak Ox helyet Hayden vagy Zelalem.
11 éve
James: A mez még hagyján, de mi ez a sok fiatal?

Szólj hozzá