Olivier Giroud elmondta, hogy a piac zárása előtt szükséges még egy támadó érkezése, hogy versenyben legyünk a trófeákért.

A francia jelenleg az egyetlen választás a csatárposztra, mivel Lukas Podolski alkalmatlan erre a feladatra, Theo Walcott pedig a szélen tud a legjobban érvényesülni.

Szükséges még egy támadó a csapatba.

Nyilvánvaló, hogy ha belegondolok, akkor kell. Nagy hatással lehet a csapatra, főleg ha egy nagy igazolásról van szó.

Azonban hasztalan a sok sírás. Tudom mit kell tennem, tudom mire vagyok képes. Összpontosítok a munkámra, az edző számít rám.

- visszatekintve az előző szezonra, Giroud pozitív.

Sokat tanultam, tudom hogyan viselkednek a védők. Sok párbajban vettem részt, így ez a tapasztalat felbecsülhetetlen. Idén jobb akarok lenni. 17 gólt szereztem, meghatározó és hatékony akarok lenni.

- zárta

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (28)

11 éve
Törölt felhasználó
Kiszemeltjeinkkel kapcsolatos,hogy tegnap Kondogbia csak csere volt,ma meg Cabaye keretben sincs.Velük kiváló lenne a középpálya.Uchida nem rossz játékos,láttam pár Schalke meccsen,meg ha ő jön akk legalább Jenk padozik.Nem értem miért bántják ennyien Michu-t,sztem kiváló idénye volt az előző.Girud-ra max annyiban hasonlít,hogy magas.Akik fikázzák,azok nem értem milyen meccseken látták,én számos Swansea meccset láttam tavaly,kiválóan használja ki a helyzeteit,lekövethetetlenül helyezkedik,képes helyzetbe hozni a társait és saját magát is,gólerős.Mi kell még??? és ha Wiliams-el csomagban jönnének az csak hab lenne a tortán.Remélem most már fog történni valami,mert ez az állapot tarthatatlan.Sagna és Ox állapotáról nem lehet tudni mikor lesz vmi hivatalos álláspont??
11 éve
Törölt felhasználó
77pedro: Játszani még nem láttam, viszont úgy szórja a gólokat, mint hülye gyerek a konfettit. Nemrég a felkészülési meccsen is betalált. Lehet h jó igazolás lenne, de a Portó nem adná olcsón az megint biztos. 25 millió ojró az ára, és 2016-ig van szerződése. Plusz ontja a gólokat... Wenger tesz érte egy 12 milliós ajánlatot max, és el van intézve :D
11 éve
Törölt felhasználó
Csak egy kérdés.Látta valaki játszani Jackson Martinezt a Portóban.30 meccs 26 gól.Lehet hogy kihúzna a szarból...egy kicsit.Persze a többi poszt nem lenne még megoldva.De úgy hallom nem lenne annyiban mint Suarez.
11 éve
Törölt felhasználó
A united meg 28-at akart(millió fontot)adni Fellaini-ért és Baines-ért. 🐍 🐍Nem tudom mit szívhatnak,de jobb lehet mint a mi cuccunk!
11 éve
Törölt felhasználó
Ma kellett leadni a BLre, mind2 meccsre.

Cabayet én láttam több mint 100 meccsen a Lillebe, NUba nem, lehet hogy ott jó volt, de a távoli lövésein kívül átlagos, nem ide való.

Szólj hozzá