web stats
Belépés Regisztráció

Arsenalfan.hu | Hírek | A szurkolók szerint nem kellene Wengernek új szerződést adni

  • A szurkolók szerint nem kellene Wengernek új szerződést adni

    Az AST azt kéri az elnökségétől, hogy egyelőre ne adjanak új szerződést Wengernek.Miután az Arsenal meglepetésre hazai pályán kikapott 3-1-re az Aston Villától, az AST hivatalos levéllel fordult a londoni klub vezetőségéhez:

Ivan Gazidis többször is hangoztatta, hogy a klub új szerződést készül kínálni Arsene Wengernek. Úgy hisszük, ez helytelen döntés. Most arra kellene fókuszálnunk, hogy az átigazolási időszak utolsó napjaiban megerősítsük a csapatot.

Az ambíciózus futballklubok jól befektetik azt a pénzt, amit a szurkolóktól és néha a tulajdonostól kapnak. Az Arsenal drukkerei a világ legdrágább jegyárait fizetik, amivel jelentősen fellendítik a klub anyagi lehetőségeit, ám ezeket nem a keret megerősítésére használja a vezetőség. Az AST független elemzése szerint ez az összeg 70 és 100 millió font közötti értékre tehető. 

Az AST közleménye szerint a klubnak egyelőre nem kell döntenie Wenger májusban lejáró szerződésének meghosszabbításáról, csak azután, hogy az átigazolási időszakban sikerül-e megerősítenie a csapatot és az elkövetkezendő időszakban nyújtott teljesítménye milyen lesz.

A szurkolók által kért erősítés eddig csak Yaya Sanogoban látott napvilágott, ő is ingyen került ide, viszont távozó rendesen van, mint például  Andrej Arsavin, Maruan Chamakh, Denílson, Johan Djourou, Gervinho, Francis Coquelin, és André Santos.

Az AST a közleményében Stan Kroenke többségi tulajdonost is megemlíti, mondván, az üzletember ritkán jelenik meg az Arsenal meccsein, nem törődik a klub helyzetével. A drukkerek azt kérik, hogy az amerikai fordítson nagyobb figyelmet a klubvezetők tevékenységének figyelésére.

Az Arsenal a BBC kérdésére nem kommentálta a szurkolók közleményét.Kapcsolodo Hirek

Hozzaszolasok

(12)

batti

Erre reagálva pedig Wenger nemrég így fogalmazott:
"You spend the money you have and not the money you don't have. Today, we have more so we can spend more. I am excited by that."
Emellett érdemes azt is megemlíteni, hogy azért becsülettel költöttünk a játékoseladásokból befolyó pénzből az utóbbi két szezon során.
Nem azért írom, hogy ezzel a védelmére kelljek, mert engem is legalább annyira kiábrándítóan érint a jelenlegi állapot, mint bárki mást, főként mivel nem erről kellett volna szólnia ennek az átigazolási szezonnak a riválisok menedzserváltásainak fényében, de továbbra is tartom, hogy habár nem kis mértékben Wenger is bűnös, nem tudom elképzelni, hogy nincs egy ember sem a klub alkalmazásában, aki képes lenne az asztalra csapni és szembemenni Wenger önfejűségével, de valószínűleg a többi felelős hátradőlve szemléli ahogy Wenger egyedül viszi el a balhét.

Aug 19. 23:15

eriCesc

hunzol! Elég lett volna, de nem volt miből.

Aug 19. 23:01

sosimaster

Ezt Wengernek próbáld elmagyarázni, de vigyázz, mert az észérvek nem hatnak rá.

Aug 19. 22:33

hunzol

Továbbra is azt állítom, hogy átigazolási idényenként elég lett volna egy-egy 20 m font körüli játékost vásárolni és most nem itt tartanánk...

Aug 19. 22:20

sosimaster

matem! Nem tudom, hogy egy franciától mit vársz...

Aug 19. 13:07

Fabregas44

ezéven tobb pénzt koltottem mint Arséne Wenger :-D

Aug 19. 12:29

matem

Ezt is felháborítónak tartom, míg az Öreg keres 200000 fontot hetente, addig a játékosoknak 100-nál többet nem nagyon akar adni, ez ám az álszentség, lehetne tanulni tőle. Fel van háborodva, hogy a játékosokat a pénz motiválja, de ő se keres kevesebbet sokkal a top játékosoknál, van bőr a képén bőven. hmmm

Aug 19. 12:27

szasza86

Megnyugodtam, hogy a kinti szurkolók sem hülyék! Teljesen jogos a vélekedés részükről. Ne tegyük már a top5 legjobban kereső edzővé megint Wengert....addig amíg a minimumot hozza csak....(ott ül a padon mint egy zsák krumpli, és agyament hasonlatokat tol a sajtótájékoztatón ezzel aláásva saját és a csapata tekintélyét...tudjátok egy játékos leigazolásához 3 dolog kell:....!!!!) long face

Aug 19. 12:19

sosimaster

Donz94! Valami ilyesmire gondolhatott: "Egy kiló kenyér, egy liter tej, fél kiló marhahús... Mit is mondott még az asszony?"

Aug 19. 11:36

safika

A szurkolók már nem bírják tovább a bizonytalanságot,nem tudják ki a fő felelős Wenger vagy a vezetőség,de már nem kell sokáig várni,rövidesen mindenre fény derül,de ha itt vmi nagy disznóság történik,akk legyen üres az Emirates,ha már tönkretesznek miatta egy csapatot üldögéljenek benne egyedül és nézzék nyugodtan ahogy verik a csapatot,mert más nem fogja!!!

Aug 19. 11:32

további hozzászólások megjelenitése

Uj hozzaszolas

Hozzászóláshoz jelentkezz be:Emlékezz rám

Ha nem vagy még tag Regisztráció

Facebook

Kiemelt Hirek

Nketiah miatt nem kért csatárt Emery

 Nketiah miatt nem kért csatárt Emery Marad a csapatnál a fiatal angol támadó

Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért

 Sajtó: Tárgyalásban a csapat Ceballosért A spanyol középpályás kölcsönben érkezne

Emery türelmes az igazolásokat illetően

 Emery türelmes az igazolásokat illetően Egyelőre csak egy játékost igazolt az Arsenal

Koscielny megtagadta a felkészülést

 Koscielny megtagadta a felkészülést Nem akar Amerikába utazni a francia védő

Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub

 Hivatalos: Bejelentette Edu visszatérését klub A csapat korábbi játékosa lett a klub technikai igazgatója

Kategoriak


Kiadó reklámfelület

Facebook