Mai napon elkezdődik az új szezon az Aston Villa elen.

Kezdő: Szczesny, Sagna, Koscielny, Mertesacker, Gibbs, Ramsey, Wilshere, Rosicky, Oxlade-Chamberlain, Walcott, Giroud.

Cserék: Fabianski, Jenkinson, Frimpong, Gnabry, Podolski, Cazorla, Sanogo

Jó szurkolást!

Go Gunners!

Kapcsolódó Hírek

Hozzászólások (266)

11 éve
Törölt felhasználó
Ljungberg!
Ha tényleg így gondolkodsz akkor szerintem hagyd el ezt a nick nevet. Ő élt halt az arsenalért. Tudod ha a világon mindenki elismeri az öreg teljesítményét akkor neked is el kéne gondolkodni kit és miért fikázol. Sajnos nem látunk a kulisszák mögé. A Ramsey féle középszerű játékosért rajongás pedig kicsit erős. Egy olyan játékosról beszélünk akit annó még giggs a honfitársa is győzködött, hogy a man utd-t válassza helyettünk. Ő mégis itt kötött ki. Egy olyan horrorsérülése volt ami után felépült és végre az öreg is megtalálta a jó posztját, mert tegnap megint ő volt a legjobb játékosunk. Vagy nézd a meccset és mindezt nyitott szemmel vagy inkább ne írj ide ilyen kommenteket. Úgy tudtam ez egy rajongói oldal!!!!!
11 éve
Törölt felhasználó
DaninhoF, GDavid! Egyetértek!
11 éve
Törölt felhasználó
Ljungberg! A te érveid aztán rendkívül alátámasztottak és megdönthetetlenek. A nagyképű, lenéző írásaid csak fröcsögéssel vannak tele, semmi tartalom nincs benne.
11 éve
Törölt felhasználó
Szép napot mindenkinek!

Tegnap óta sikerült megnyugodnom! Lehet szídni Wengert és a csapatot, de a tegnapi napon a villa csúnya kemény játéka és egy szószerint fatökü bíró kellett. Kezdjük az elején ha vmi sárga az egyik oldalon az sárga kéne legyen a másikon is. Így amolyan egyszerű módon kiszámítható, hogy a villának westwood és vlaar nélkül kellett volna a pályán lennie. Nem elfogultság hanem puszta tény! Befújnak egy tizenegyest ami olyan szituból született amire egyébként minden futbalhoz értő azt mondja, hogy tiszta, tanítani való szerelés. És ha ez még nem elég olyan keményen játszott az ellenfél amire egyébként a league one-ban van példa és ami miatt az amúgy is rövid kispad gyakorlatilag eltűnt. És akkor most jönnek az igazolások. Abban osztom a mester véleményét, hogy csak darabra meglegyünk ahhoz nem kell vásárolni arra ott vannak a reserve tagjai. Lásd tavaly előtt. Idejöttek holmi hulladékok akiktől még ingyen is alig tudtunk megszabadulni. Jó ez a csapat és a potenicál is megvan. Csak bővebb keret kéne hozzá. Mondok egy példát. Ha verma épp lenne egy ilyen gyors és kontrára játszó csapat ellen őt és kosit raktam volna e kezdőbe, mert szegény birodalmi lépegető mire megfordul addigra már talán mi támadunk. Persze sírhatunk, de én nem adom fel. Bajnokok leszünk és kész! Csak sajnos nem veretlenül! Fel a fejjel gunnerek miénk a világ legjobban szerethető csapata! Ezt az érzést senki és semmi nem veheti el.
11 éve
Törölt felhasználó
Lassan tényleg eljön az amikor azt kell mondani Wenger takarodj !
DE !!!!!
A mai meccs miatt aki Wengert szidja azt nem értem. A mocskos szemétláda rohadék tetves bíró miatt ment el az egész !! Jó persze oké Rosicky 2 nagy ziccert elbaszott és mindenki szidja, előző szezon végén meg ő volt az isten hogy összefogja a középpályát. Nekem tudjátok ki volt a legnagyobb csalódás a mai meccsen ? Nem mást mint Cazorla. Egy 0 volt, teljesen ötlettelenül játszott....remélem visszatér a régi formája. Giroud tette amit kellett a kötelezőt berúgta, onnantól kezdve asszem értelmes labdát egyszer kapott. Az viszont tuti hogy a labdakezelése az brutálisan szar ! Baszod úgy még én is leveszem a labdát....viszont az elképzelései, pl a Rosicky-nek adott második ziccernél a passz az nem gyenge volt lássuk be !!! Ha a bíró nem ilyen fasz megvan a meccs ilyen egyszerű. Amit kurvára hiányoltam a csapattól az a távoli lövés, amikor meg Walcott rúgta a szabadot attól rosszul lettem :D
KELL Igazolni !!!
Mai napig kitartok a mellett hogy Higuaint kellett volna, akkor is ha felnyomták az árát !! Bezzeg akkor nagyon mondtátok ti is hogy óó nem ér ennyit, most meg már kurva jó lenne ő is ! Ja meg Gustavo vicc hogy nem ide jött, sokkal korábban kellett volna megfogni !
Go Wenger, Go vezetőség, Go Gazidis (fujj), és igazoljatok valakiket, ugyanis ide már sajnos nem az hogy minőségi, még egy középkaliberű játékos is erősítés lenne, ez a kurva nagy igazság ! Vegyetek-vegyetek-vegyetek !!
WENGER papa utolsó év, amikor még élvezed a bizalmamat. A leges legutolsó !!! Nálam több esélyed nincs !!

Szólj hozzá